Karta

Flyg till Italien

Resor till Italien

Billiga flyg till Italien är inte svåra att hitta och från Sverige finns det billiga avgångar till bland annat Milano, Rom, Sardinien och Sicilien.

Shoppa loss i Italien och modemetropolen Milano och passa på och besök någon av stadens alla sevärdheter; katedralen Il Duomo, operan La Scala och den vackra gallerian Vittorio Emanuele. På Via Montenapoleone i Milano hittar du ett enormt utbud av butiker.

I Italiens huvudstad Rom är några måsten Peterskyrkan, Colosseum och Fontana di Trevi. Italien är lika trevligt att besöka året om, varför inte ta ett flyg till Italien i december för att uppleva julstämningen? Italien är det perfekta landet vare sig det gäller en weekendresa, en sol- och badresa eller en skidresa.


Skyscanner jämför billiga flyg till Italien, vi söker och jämför flygresor gratis hos hundratals flygbolag och resebyråer.

Skyscanner är snabbt, enkelt och det kostar inget att använda.

Jämför lågprisflyg och boka dina flygbiljetter till Italien direkt genom att klicka dig vidare till resebyråernas och flygbolagens webbsidor.
Om dina resdatum är flexibla kan vi visa vilka dagar i månaden som det är billigast att boka flyg till Italien.

Om du känner dig äventyrligt lagd kan du söka flygresor på Skyscanner.se från en vald avreseflygplats till överallt. Det enda frågetecknet som kvarstår är... vart skall du nu? Bläddra igenom de flyg vi erbjuder nedan, eller använd sökrutan för att skriva in dina resdatum och låt oss finna de billigaste flygresorna till Italien.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.