Karta

Flyg till Paris

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Paris

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Paris. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Paris. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Paris går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Paris

Direktflyg till Paris finns från Stockholm och Göteborg. Du kan också ta ett flyg direkt till Paris från Köpenhamn.

Flygbolag som erbjuder flyg till Paris

Flygbolagen SAS; Norwegian, Air France och Ryanair erbjuder direktflyg från Sverige till Paris. Ett flertal andra flygbolag erbjuder flyg till Paris med mellanlandning. Här finns en lista över flygbolag som flyger till Paris.

Ankomst till Paris

Flyg till Paris ankommer på någon av följande flygplatser: Charles de Gaulle, Orly och Beauvais.
Beauvais flygplats ligger 75 km norr om Paris, Orly ligger 1,4 mil söder om Paris och flygplatsen Paris - Charles De Gaulle ligger 25 km nordost om Paris. Samtliga flygplatser har goda förbindelser med centrala Paris i form av exempelvis bussar och taxi. Vill du hellre ta dig fram på egen hand, kan du boka en hyrbil i Paris.

Bästa tiden att resa till Paris

Paris är en stad som lockar besökare året om. Under augusti håller dock en hel del butiker och restauranger stängt då många parisbor väljer att tillbringa de varmaste veckorna utanför staden. Perioden mellan april och juni anses vara den bästa tiden för ett besök i Paris.

Vädret i Paris

Paris har för det mesta ett behagligt klimat, men somrarna kan vara ganska varma, och snö är inte ovanligt på vintern. Det är inte ovanligt med plötsliga skyfall under alla årstider.

Saker att se och göra i Paris

Det råder ingen brist på vare sig sevärdheter, besöksmål eller saker att göra i Paris. Champs-Elysées med den stora Triumfbågen i ena änden och Place de la Concorde och Jardin de Tuileries i den andra, är en bra utgångspunkt för förstagångsbesökaren i Paris. Bland Paris måsten finns konstgalleriet Louvren, Musee d' Orsay och shoppingstråket på Rue du Faubourg Saint. Området Montmartre, kyrkan Sacre Coeur och berömda Moulin Rouge är några andra måsten i Paris.

Läs mer

Topp tio saker att göra i Paris

Hotell i Paris

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Paris.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Paris

Vanliga frågor

Det finns 3 flygplatser i Paris: Paris Charles-de-Gaulle, Paris Orly och Paris Beauvais.
Gulf Air, SkyUp Airlines, Transavia France, Oman Air, transavia, Nouvelair, Norwegian och GOL Linhas Aéreas flyger alla direkt till Paris.
Den billigaste månaden att flyga till Paris är mars.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.