Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Hyrbil Köpenhamn Flygplats

alam
eury
sixt
budg
avis
erac

1. Hyrbil Köpenhamns flygplats

Ett bra tips för att se så mycket som möjligt av både Köpenhamn och Danmark är att hyra en bil i Köpenhamn och se till att se sig omkring så mycket som möjligt. Med oss på Skyscanner är det inte svårt att hitta en hyrbil på Köpenhamns flygplats som du eller ni känner är rätta för er, både kvalitets- och prismässigt. Med ett klick i Skyscanners sökmotor får du upp biluthyrning och biluthyrningsföretagen på Köpenhamns flygplats, så att du kan jämföra priser och datum med varandra.

2. Företag som erbjuder biluthyrning på Köpenhamns flygplats

Så du vill hyra bil på Köpenhamns flygplats. På plats hittar du biluthyrningsföretag såsom Sixt, Hertz och Avis. Biluthyrningsdiskarna på Köpenhamns flygplats ligger belägna i terminal 1 och 3. __ De har öppet enligt följande: __

Avis öppettider på Köpenhamns flygplats: Alla dagar 7.00- 22.00. Söndagar 07.00-23.00

Hertz öppettider på Köpenhamns flygplats: Alla dagar 7.00- 23.30.

Sixts öppettider på Köpenhamns flygplats: Alla dagar 7.00- 20.00.

Med Skyscanners sökmotor får du i ett klick reda på vilka biluthyrningsföretag som finns i Köpenhamn och var du kan få tag på billiga hyrbilar.

3. Att köra från Köpenhamns flygplats

Köpenhamns flygplats ligger i Tårnby kommun på Amager sydost om centrala Köpenhamn.När du har hämtat din hyrbil på Köpenhamns flygplats och det är dags att köra därifrån är det enkelt att ta sig in till Köpenhamns centrum och även att köra över Öresundsbron till Sverige. Antingen tar du E20 mot Köpenhamn och följer skyltarna mot centrum eller så tar du E20 mot Malmö. Du når centrala Köpenhamn på drygt 20 minuter vida E20, Center Blvd. och Ørestads Blvd. mot H. C. Andersens Blvd. i København V, en resa på 12 kilometer. Till Sverige är det cirka 32 kilometer.

Här kan du läsa om 10 saker att göra i Köpenhamn.

4. Viktig information för dig som ska hyra bil i Köpenhamn

Se till att du har körkort eller nationellt id-kort och ditt kreditkort med dig när du ska hämta upp din hyrbil på Köpenhamns flygplats. Vid biluthyrning behöver du kunna visa upp din ålder och att du har ett giltigt körkort. Detta gäller alla passagerare som tänkt att köra bilen. För att få hyra bil i Köpenhamn behöver du vara minst 21 år gammal och haft ditt körkort i ett år. När du är under 25 år tillkommer vissa extra avgifter och vissa biluthyrningsföretag har en maxgräns på 80 år. Ditt kreditkort behövs för att betala deposition och hyrbilsförsäkring.

5. Flyg och hotell för din resa till Köpenhamn

Med vår sökmotor jämför du priser är det gäller att hyra bil i Köpenhamn och du kan även jämföra flyg till och från Köpenhamn och pris på hotell i Köpenhamn. Det är bara att klicka vidare.

Hyra bil med Skyscanner

Välkommen till Skyscanners breda hyrbilssökning. Vi söker på hundratals destinationer och jämför tusentals hyrbilar för att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen till ett lågt pris. Vi hjälper dig att göra resan så billig som möjligt, så att du kan köra iväg med ett leende på läpparna. Slå följe med oss på vägen.

Jämför hyrbilar gratis

Skyscanner hjälper dig att hitta några av de billigaste hyrbilarna på nätet. När du har hittat den hyrbil som är rätt för dig omdirigerar vi dig direkt till biluthyraren, där du kan göra din bokning. Eftersom vi aldrig tar ut någon kommission får du alltid det bästa priset.

Sök med Skyscanner

Behöver du hyra bil? Då har du kommit rätt – vart du än vill resa och vilken bil du än behöver kan vi hjälpa till. Du behöver bara ange din destination samt datum för upphämtning och återlämning så visar vi alla erbjudanden från de populäraste biluthyrarna, så att du kan jämföra och boka en bil på bara några sekunder.

*Detta är ett uppskattat pris som visas för att hjälpa dig välja bland de många alternativen. Dagens pris baseras på genomsnittet av de lägsta priserna som hittats på Skyscanner under var och en av de senaste 15 dagarna.