Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Hyrbil Köpenhamn Flygplats

Biluthyrning på Köpenhamns flygplats

Denna information är från juli 2015

Oavsett om du planerar att besöka Ströget eller ta ett foto vid Den Lille Havfrue kommer Skyscanner att hjälpa dig att hitta de bästa hyrbilsalternativen på Köpenhamns flygplats (Kastrup).

Här kan du hyra en bil på Köpenhamns flygplats

Det finns i dagsläget sex stycken hyrbilsföretag på Köpenhamns flygplats och samtliga har sina kontor i terminalbyggnaden 3. Hyrbilsföretagen är följande: Europcar, Hertz, Avis, Budget, Sixt och Enterprise.

Bensinstationer i närheten av Köpenhamns flygplats

Beroende på ditt hyrbilsavtal kan du vara tvungen att återlämna din hyrbil med full tank.

Det finns en Statoil-station på Kystvejen 1 på flygplatsområdet, strax bredvid hotell Hilton och McDonalds.

Kör i området kring Köpenhamns flygplats

Köpenhamns flygplats ligger strax söder om Köpenhamn i anslutning till Amagerbrogade och Öresundsmotorvägen (E20) vilket innebär att du snabbt och enkelt kan ta dig till både centrala Köpenhamn och Malmö.

Kör till din destination

Här har vi satt ihop en kort guide om hur du tar dig från Kastrup till några av de mest populära destinationerna i området.

Köpenhamn

Du når centrala Köpenhamn på drygt 20 minuter vida E20, Center Blvd. och Ørestads Blvd. mot H. C. Andersens Blvd. i København V, en resa på 12 kilometer. Väl i Köpenhamn väntar ett stort smörgåsbord av nöjen, sevärdheter och måsten att uppleva. Ett besök på Tivoli är nästintill obligatoriskt, likaså några shoppingtimmar med utgång från Ströget. Eller varför inte besöka Experimentarium där hela familjen kan tillbringa många timmar med att prova på teknik, olika utmaningar och experiment. Parkering finns i anslutning till centret. Innan du lämnar Köpenhamn bör du stanna till vid Den Lille Havfrue för ett obligatoriskt foto.

Køge

Söder om Kastrup ligger det populära området Køgebukt. Du tar dig smidigt hit via E20, en bilresa som inte bör ta med en drygt en halvtimme. Här hittar du inte bara det populära museet Arken utan också en mysig hamnstad att utforska. Vattnen utanför Køge är rika på fisk och det finns möjlighet att köpa ett certifikat och fiska själv. När du är klar med att strosa runt bland de fina gamla korsvirkeshusen i stan (här hittar du Danmarks äldsta korsvirkeshus från 1552) kan du ta färjan till ön Bornholm som är en riktigt sommarfavorit bland både stora och små. Njut av magnifika stränder, färskfångad fisk och vacker natur på denna fridfulla ö.

Roskilde

Fyra mil väster om Köpenhamn, via E20 och väg 21, ligger staden Roskilde som är kanske mest känd för den årliga Roskildefestivalen, vilken lockar tusentals besökare från hela världen. Men staden bjuder på mer måsten än så. Besök den ståtliga medeltida katedralen som en med på UNESCO:s lista över världsarv, beundra de historiska fynden på Vikingamuseet eller ta en guidad tur på Roskildes kloster. Eller varför inte bara ta hyrbilen och kör ut på en spontanrundan; området kring Roskildefjorden räknas till ett av Danmarks vackraste naturområden och är rikt på både växter och djur. Har du turen att vara i Roskilde under en onsdag eller lördag bör du inte missa den välbesökta marknaden som anordnas utanför stadens katedral mellan klockan 08.00 och 15.00.

Hyra bil med Skyscanner

Skyscanner är en oberoende resesökmotor som hjälper dig att hitta det bästa priset på biluthyrning. Vi söker efter billiga hyrbilar på tusentals destinationer och jämför alla ledande leverantörer, inklusive Hertz och Avis. När du har hittat erbjudandet som du är intresserad av skickar vi dig vidare till hyrbilsföretaget där du slutför din bokning. Att boka hyrbil med Skyscanner är helt gratis – vi lägger aldrig till några extra avgifter.

Boka din hyrbil i appen

Med Skyscanners smarta reseapp kan du boka biluthyrning, flyg och hotell direkt i mobilen. Vår jämförelse av hyrbilar inkluderar allt från minibussar till cabriolet och du kan därför vara säker på att hitta ett fordon som passar just dig. Vår app finns för både iOS och Android och har redan över 70 miljoner nedladdningar. Ladda ned nu och börja söka efter en hyrbil till din nästa resa!

Hitta en hyrbil som passar dig

Oavsett om du är ute efter att hyra bil i Alicante eller i Malaga, hjälper Skyscanner dig att hitta en billig hyrbil utifrån dina preferenser. Du kan bland annat filtrera dina sökresultat efter biltyp, egenskaper, bränslepolicy samt växellåda. När du bokar biluthyrning med Skyscanner kan du även ta del av andra resenärers betyg för samtliga hyrbilsleverantörer.