Hyrbil | Jämför priser från alla stora hyrbilsföretag med Skyscanner

Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Gratis, enkel och snabb jämförelse av hyrbilar och flygplatstransfer

Flygplatstransfer
Vänta inte tills du landar för att hitta din flygplatstransfer. Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att välja ett pålitligt företag och få ett fantastiskt erbjudande från över 1 700 flygplatser världen över. Koppla sedan av i vetskapen om att allt är ordnat.
Hyrbil
Hitta billiga hyrbilar snabbt och ge dig nöjd ut på vägarna med Skyscanner. Sök bland världens främsta hyrbilsföretag. Jämför priser direkt. Boka sedan direkt med önskat hyrbilsföretag. Det är så enkelt.

Hyra bil med Skyscanner

Skyscanner hjälper dig att jämföra hundratals erbjudanden för hyrbilar och hitta det billigaste priset oavsett var du hyr bil. Vi söker bland mängder av företag såsom Avis och Hertz så att du kan vara säker på att alltid få ett bra pris. Hämta din hyrbil direkt på flygplatsen eller centralt i staden du besöker. Sedan är det bara att köra iväg!

Hyr här lämna där

Vill du lämna bilen på annan ort? Inga problem! Många av våra partners erbjuder envägshyra så att du kan hämta bilen i Göteborg och lämna den i Malmö. Vår jämförelse av hyrbil inkluderar allt från minibuss till cabriolet så att du kan hitta rätt fordon oavsett hur många passagerare eller hur mycket bagage du har med dig.

Sök med Skyscanner

Letar du hyrbil i USA för att förverkliga drömresan? Vår prisjämförelse inkluderar hyrbil både utomlands och i Sverige. Med oss kan du hitta det bästa erbjudanden och filtrera dina sökresultat efter biltyp, storlek, egenskaper och växellåda. Tack vare betyg från andra användare kan du vara säker på att hitta en hyrbil som passar dig.