Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Hyrbil Barcelona Flygplats

eury
alam
sixt
hert
erac
avis

Information per oktober 2018

Hyrbil Barcelona flygplats

Planerar du inför en semester i Barcelona? Vill du uppleva stadens sevärdheter men också utforska närområdet, exempelvis populära Sitges eller Girona? Skyscanner hjälper dig att hitta en hyrbil på Barcelona flygplats. Vi jämför biluthyrning från världens främsta hyrbilsföretag i en och samma sökning och gör det enkelt att hitta de billigaste hyrbilarna på Barcelona flygplats. När du har hittat din hyrbil på Barcelona flygplats flygplats skickar vi dig vidare till hyrbilsföretaget där du kan slutföra din bokning.

Företag som erbjuder biluthyrning på Barcelona flygplats

På Barcelona flygplats finns det sex hyrbilsföretag: Avis, Enterprise Rent-A-Car, Europcar, Goldcar Rental, Hertz och Sixt.

  • Avis öppettider på Barcelona flygplats: Måndag-söndag 07:00-00:30.
  • Enterprise Rent-A-Car öppettider på Barcelona flygplats: Måndag – söndag 07:00-00:00.
  • Europcar öppettider på Barcelona flygplats: Måndag-söndag 07:00-00:00.
  • Goldcar Rental öppettider på Barcelona flygplats: Måndag-söndag 07:00-00:00.

Använd Skyscanner sökmotor för biluthyrning ovan för att se samtliga företag som erbjuder billiga hyrbilar med upphämtning på Barcelona flygplats.

Att köra från Barcelona flygplats

Att köra från Barcelona flygplats till centrala Barcelona

Det tar cirka 20 minuter att ta sig från flygplatsen in till centrala Barcelona. Det finns flera alternativa vägar; via Av. De la Granvia de l´Hospitalet, via B-10 eller via B-10 och C-32. Observera att vägarna är avgiftsbelagda.

Att köra från Barcelona flygplats till Girona

Girona ligger 116 kilometer nordost om Barcelona flygplats. Det tar cirka 1 timme och 20 minuter att köra sträckan via AP-7.

Att köra från Barcelona flygplats till Sitges

Sitges ligger tre mil öster om flygplatsen. Den snabbaste rutten går via C-31 och C-32 och tar cirka 25 minuter. Observera att rutten är avgiftsbelagd.

Viktig information för dig som ska hyra bil på Barcelona flygplats

Ta med ditt körkort när du ska hämta upp din hyrbil på Barcelona flygplats. Har du med dig en passagerare som också ska köra bilen, ska även denne visa upp sitt körkort. Ibland kan det läggas på en extra avgift för förare under 25 år, kontrollera villkoren hos ditt hyrbilsföretag för att undvika överraskningar. Tänk också på att ha med ditt kreditkort när du hämtar din hyrbil på Barcelona flygplats, det behövs för att betala depositionen. Ska du köpa till en hyrbilsförsäkring? Gör det i så fall i förväg, då detta oftast är billigare. En annan sak att överväga är om du ska köpa till självriskseliminering för din hyrbil, det ingår inte alltid i priset.

Flyg och hotell för din resa till Barcelona

Skyscanner hjälper dig inte bara med att hitta en hyrbil på Barcelona flygplats, vi jämför även hotell och flygresor. Klicka nedan för att söka efter billiga flyg till Barcelona eller för att hitta ett prisvärt hotell i Barcelona.

Hyra bil med Skyscanner

Välkommen till Skyscanners breda hyrbilssökning. Vi söker på hundratals destinationer och jämför tusentals hyrbilar för att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen till ett lågt pris. Vi hjälper dig att göra resan så billig som möjligt, så att du kan köra iväg med ett leende på läpparna. Slå följe med oss på vägen.

Jämför hyrbilar gratis

Skyscanner hjälper dig att hitta några av de billigaste hyrbilarna på nätet. När du har hittat den hyrbil som är rätt för dig omdirigerar vi dig direkt till biluthyraren, där du kan göra din bokning. Eftersom vi aldrig tar ut någon kommission får du alltid det bästa priset.

Sök med Skyscanner

Behöver du hyra bil? Då har du kommit rätt – vart du än vill resa och vilken bil du än behöver kan vi hjälpa till. Du behöver bara ange din destination samt datum för upphämtning och återlämning så visar vi alla erbjudanden från de populäraste biluthyrarna, så att du kan jämföra och boka en bil på bara några sekunder.

*Detta är ett uppskattat pris som visas för att hjälpa dig välja bland de många alternativen. Dagens pris baseras på genomsnittet av de lägsta priserna som hittats på Skyscanner under var och en av de senaste 15 dagarna.