Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Hyrbil Alicante Flygplats

Information per oktober 2018

Hyrbil Alicante flygplats

Planerar du att besöka Alicante och den spanska solkusten? Skyscanner hjälper dig att hitta en hyrbil på Alicante flygplats. Skyscanner jämför hyrbilar från världens främsta hyrbilsföretag i en och samma sökning och gör det lätt för dig att hitta ett prisvärt alternativ. När du har hittat din hyrbil i Alicante skickar vi dig vidare till hyrbilsföretaget där du slutför din bokning.

Företag som erbjuder biluthyrning på Alicante flygplats

Det finns 7 olika biluthyrningsföretag på Alicante flygplats: Avis/Budget, Europcar, Goldcar Rental, Centauro, Hertz, Record Go och Sixt.

  • Avis/Budget öppettider på Alicante flygplats: Måndag-lördag 07:00-00:00. Söndag stängt.
  • Europcar öppettider på Alicante flygplats: Måndag-söndag 07:00-00:00
  • Goldcar Rental öppettider på Alicante flygplats: Måndag-söndag 07:00-23:00
  • Centauro öppettider på Alicante flygplats: Måndag-söndag 07:00-00:00
  • Hertz öppettider på Alicante flygplats: Måndag-söndag 07:00-00:00
  • Record Go öppettider på Alicante flygplats: Måndag-söndag 07:00-23:00
  • Sixt öppettider på Alicante flygplats: Måndag-söndag 07:00-00:00

Använd Skyscanners sökmotor för biluthyrning ovan för att se samtliga företag som erbjuder billiga hyrbilar med upphämtning på Alicante flygplats.

Att köra från Alicante flygplats

Att köra från Alicante flygplats till Alicante

Det tar cirka en kvart att nå centrala Alicante via väg N-332 och någon minut längre om man istället kör på A-7. N-vägen är ett vackrare alternativ då den går längs med kusten.

Att köra från Alicante flygplats flygplats till Benidorm

Det tar drygt 35 minuter att köra från Alicante flygplats till Benidorm på den avgiftsbelagda väg AP-7 och lite mer än 40 minuter om du väljer att köra på gratisvägen N-332.

Att köra från Alicante flygplats till Torrevieja

Alicante flygplats ligger drygt 40 minuter från Torrevieja och nås via både den avgiftsbelagda AP-7 och gratisalternativet N-332 som också är något snabbare.

Viktig information för dig som ska hyra bil i Alicante

Du måste kunna visa upp ett körkort när du hämtar upp din hyrbil från Alicante flygplats. Körkort ska också kunna visas upp för alla eventuella passagerare som kommer att köra bilen. Observera att det ibland kan läggas på en extra avgift för förare under 25 år, kolla upp vad som gäller för det hyrbilsföretag du bokat din bil hos. När du hämtar din hyrbil på Alicante flygplats bör du ha med kreditkort för att betala depositionen. De flesta hyrbilsföretag kommer även fråga om du vill köpa till hyrbilsförsäkring, en sådan försäkring är dock oftast billigare att ordna innan. Du bör också fundera på om du vill köpa till självriskseliminering för din hyrbil om detta inte ingår i priset.

Flyg och hotell för din resa till Alicante

Förutom att hjälpa dig med att hitta din hyrbil i Alicante, jämför Skyscanner även hotell och flygresor. Klicka på rutorna nedan för att söka efter flyg till Alicante eller för att hitta det perfekta boendet.

Alamo
Sixt
Europcar
Enterprise
Hertz
Avis

Hyra bil med Skyscanner

Välkommen till Skyscanners breda hyrbilssökning. Vi söker på hundratals destinationer och jämför tusentals hyrbilar för att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen till ett lågt pris. Vi hjälper dig att göra resan så billig som möjligt, så att du kan köra iväg med ett leende på läpparna. Slå följe med oss på vägen.

Jämför hyrbilar gratis

Skyscanner hjälper dig att hitta några av de billigaste hyrbilarna på nätet. När du har hittat den hyrbil som är rätt för dig omdirigerar vi dig direkt till biluthyraren, där du kan göra din bokning. Eftersom vi aldrig tar ut någon kommission får du alltid det bästa priset.

Sök med Skyscanner

Behöver du hyra bil? Då har du kommit rätt – vart du än vill resa och vilken bil du än behöver kan vi hjälpa till. Du behöver bara ange din destination samt datum för upphämtning och återlämning så visar vi alla erbjudanden från de populäraste biluthyrarna, så att du kan jämföra och boka en bil på bara några sekunder.

*Detta är ett uppskattat pris som visas för att hjälpa dig välja bland de många alternativen. Dagens pris baseras på genomsnittet av de lägsta priserna som hittats på Skyscanner under var och en av de senaste 15 dagarna.