Berlin

14 dec. 201815 dec. 2018

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Berlin inkluderar Hotel Indigo BERLIN - CENTRE ALEXANDERPLATZ, ARCOTEL John F Berlin och COSMO Hotel Berlin Mitte baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Berlin genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Berlin

från 927 SEK
från 1 213 SEK
från 2 002 SEK

Vad säger resenärer om Berlin?

9,8
Historieälskare
9,1
Konst & Designälskare
8,0
Nattuggla
7,6
Backpackers
7,2
Hipsters
Medlemmars omdömen (545)
Nicole 'Pixel' Smith
Nicole 'Pixel' SmithSanta Monica
2016-11-07

Denna stad är häpnadsväckande. Jag var förvånad över alla byggandet, men det är meningsfullt efter att lära en majoritet av staden bombades under andra världskriget. Nivån av historia i denna stad påminner mig om något som liknar Rom, där du kan stå på säg, Hitlers bunker och inte ens inser det tills du ser en liten markör och underteckna med historia. Broarna över denna stad är gångbar, och hela staden är bikable. Det finns inga berg i staden! Staden är mycket liberal och worldly- du kan hitta alla typer av mat här. Staden speglar fortfarande öst kontra väst design, politik och inflytande över den stad. Verkligen värt ett besök och önskar jag hade mer än 5 dagar. Gör en cykeltur, det är väl värt besväret.

Markus Zachary Xavier Hunter-Vrooman
Markus Zachary Xavier Hunter-VroomanToronto
2017-01-28

Berlin är inte Tyskland där allt går. Väggen skapat en självförsörjande eklektisk atmosfär som fortfarande präglar staden. Det påminner mig om Weimar periodiska kaotiskt kreativa och Avantgarde

Eric Brink
Eric BrinkPleasant Hill
2017-03-19

Jag skulle inte känna igen Berlin idag. När jag reste här många år sedan, var det Östtyskland, Berlinmuren och Checkpoint Charlie. Jag minns närmar Brandenburger Tor från båda sidor och transporterar värdelösa Ostmarks i Östberlin och med ingen plats att verkligen spendera dem. Sedan fanns det tunnelbanesystem, varav en del passerat in i öst och sakta kröp genom "spökstation". Potsdamer Platz? I ingenmansland mellan 2 kalla krigets världar. Och om jag äter eller shopping väl i väst eller undrar om jag var följs i öst, min Berlin erfarenhet förblir oförglömlig.

Dan
DanSanta Clara
2016-10-08

Berlin är en fascinerande stad med massor av modern kultur och anda tillsammans med en hel del historia. En stor del av arkitekturen är mycket intressant.

Planera en resa till Tyskland