Berlin

4 apr. 20205 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Berlin inkluderar Lux 11 Berlin-Mitte, Hotel Bleibtreu Berlin by Golden Tulip och Generator Berlin Mitte baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Berlin genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Berlin

från 757 SEK
från 926 SEK
från 1 563 SEK

Vad säger resenärer om Berlin?

9,8
Historieälskare
8,3
Nattuggla
8,0
Konst & Designälskare
6,9
Backpackers
6,9
Matälskare
Medlemmars omdömen (819)
Hugo Blomgren
Hugo Blomgren
2020-01-16

Jätte trevlig stad

faez Ismail
faez Ismail
2019-03-11

hej

Nicole 'Pixel' Smith
Nicole 'Pixel' SmithSanta Monica
2016-11-07

Denna stad är häpnadsväckande. Jag var förvånad över alla byggandet, men det är meningsfullt efter att lära en majoritet av staden bombades under andra världskriget. Nivån av historia i denna stad påminner mig om något som liknar Rom, där du kan stå på säg, Hitlers bunker och inte ens inser det tills du ser en liten markör och underteckna med historia. Broarna över denna stad är gångbar, och hela staden är bikable. Det finns inga berg i staden! Staden är mycket liberal och worldly- du kan hitta alla typer av mat här. Staden speglar fortfarande öst kontra väst design, politik och inflytande över den stad. Verkligen värt ett besök och önskar jag hade mer än 5 dagar. Gör en cykeltur, det är väl värt besväret.

Markus Zachary Xavier Hunter-Vrooman
Markus Zachary Xavier Hunter-VroomanToronto
2017-01-28

Berlin är inte Tyskland där allt går. Väggen skapat en självförsörjande eklektisk atmosfär som fortfarande präglar staden. Det påminner mig om Weimar periodiska kaotiskt kreativa och Avantgarde

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är mars, med ett genomsnitt på 909 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Berlin är september, med ett genomsnitt på 1 179 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i mars förra året var 983 SEK per natt. Det är 2 % lägre än det genomsnittliga priset 1 012 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Berlin är den förväntade genomsnittstemperaturen i mars 4,9 °C/40,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 23,9 °C/75,0 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på −2,2 °C/28,0 °F.
Närmaste flygplatsen för Berlin är Berlin-Tegel (TXL) (8,51 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Berlin Schönefeld (18,64 km)

Planera en resa till Tyskland