Jämför och spara på hotell i Berlin

Tyvärr, Vi stöder inte vistelser längre än 30 nätter.

Utforska vår karta för att hitta ditt perfekta hotell i Berlin

Använd vår karta för att hitta hotell nära Berlin eller sevärdheter som du vill besöka.

Populära hotell i Berlin. Läs gästernas omdömen

Känn dig säker på att du har bokat den perfekta vistelsen. Läs riktiga gästomdömen innan du bokar.

Se fler hotell

Hotell i Berlin - jämför billiga hotell i Berlin

Berlin är en av våra populäraste weekendstäder och lockar många svenska besökare året runt. Den tyska huvudstaden går att uppleva även med en mindre plånbok och det är aldrig svårt att hitta billiga flyg till Berlin. Utöver mängder med restauranger, caféer och spännande butiker är Berlin känd som en mycket naturskön stad där omkring en tredjedel av dess yta utgörs av parker, trädgårdar och vatten. Det finns gott om billiga hotell i Berlin, men de går snabbt åt, så se till att boka dem i god tid innan avresa.

Var ska man bo i Berlin?

Friedrichschain-Kreuzberg

Den trendiga stadsdelen Kreuzberg, som också är en av Berlins fattigaste, lockar både studenter och konstnärer men också många turister tack vare sina musikklubbar, barer och många caféer. Området ligger centralt i Berlin och här tar man sig enkelt fram med cykel, till fots eller med tunnelbana. Kreuzberg är ett utmärkt område för den som vill bo billigt; det finns ett 60-tal hotell i Kreuzberg, huvudsakligen mellanklass, men också ett stort antal vandrarhem att välja bland.

Mitte

Berlins historiska centrum med många gamla sevärdheter men också ett stort utbud av restauranger, caféer och nattklubbar. Bor du på hotell i Mitte har du nära till flera museer samt måsten som Brandenburg Gate och Berlin Wall Memorial. Hotellen och övernattningsmöjligheterna i distriktet är främst inriktade på affärsresenärer och backpackers och utbudet av bra mellanklass hotell är därför begränsat.

Charlottenberg-Wilmersdorf

Hjärtat av gamla Västberlin och stadens främsta shoppingdistrikt med de flesta lyxiga butiker representerade. Utbudet av nöjen, fina restauranger och övernattningsmöjligheter här är stort. I Charlottenberg-Wilmersdorf hittar du både dyra designhotell och prisvärda mellanklassboenden.

Treptow-Köpenick

Området består till stor del av bostadshus men här finns också en gammal stadskärna, ett slott, flera sjöar och många grönområden vilket gör detta till ett perfekt alternativ för barnfamiljen. Treptow-Köpenick är känt för att ha Tysklands vackraste spårvagnslinje, Line 68. Det finns ett 30-tal hotell i Treptow-Köpenick, varav de flesta är mellanklasshotell.

Att göra i Berlin

Berlin är en av svenskarnas populäraste weekenddestinationer och har ett fantastiskt utbud av kultur, shopping och nöjen. Resterna av Berlinmuren, Berlins Zoo och Brandenburger Tor hör till några av Berlins populäraste sevärdheter. Förintelsemonumentet, Charlottenburgs slott och parken Tiergarten hör till några andra populära besöksmål.

Behöver du mer tips? Kolla in Skyscanners guide till 10 måsten i Berlin

Flyg till Berlin

Hitta flyg till Berlin. 

Informationen på sidan är från juni 2017.