Karta

Flyg till Bryssel

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Bryssel

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Bryssel. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Bryssel. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Bryssel går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Bryssel

Direktflyg till Bryssel finns från Göteborg och Stockholm. Du kan också flyga direkt till Bryssel från Köpenhamn.

Flygbolag som erbjuder flyg till Bryssel

Flygbolagen SAS, Brussels Airlines och Ryanair erbjuder direktflyg till Bryssel. Flera andra flygbolag erbjuder flyg med mellanlandning. Här finns en lista över flygbolag som flyger till Bryssel.

Ankomst till Bryssel

Flyg till Bryssel ankommer på Bryssel-Zaventems flygplats. Flygplatsen ligger 12 kilometer nordöst om Bryssel och har en järnvägsstation under terminal B. Från stationen finns det lokaltåg till centrala Bryssel, regionaltåg och Thalys höghastighetståg till Paris. Vill du heller ta dig fram på egen hand, kan du boka en hyrbil i Bryssel.

Bästa tiden att resa till Bryssel

Bryssel är en utmärkt vår- och höstdestination. Perioderna mars till maj och september till oktober anses vara de bästa för ett besök i Bryssel.

Vädret i Bryssel

Bryssel har ett milt och tempererat klimat. De varmaste månaderna är juli och augusti med temperaturer runt 20 grader och kallast är det under perioden december till februari då medeltemperaturerna ligger strax över nollstrecket.

Saker att se och göra i Bryssel

Bryssel är en populär weekenddestination men många sevärdheter, ett stort utbud av nöjen och många bra restauranger. Bland Bryssels populäraste sevärdheter och besöksmål finns statyn Manneken Pis, byggnadsverket Atomium och nöjesparken Mini-Europa. Torget Grand-Place från senmedeltiden är ett annat måste i Bryssel.

Läs mer

Topp tio saker att göra i Bryssel

Hotell i Bryssel

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Bryssel.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Bryssel

Vanliga frågor

Det finns 2 flygplatser i Bryssel: Bryssel International och Bryssel S. Charleroi.
Gulf Air, Transavia France, Oman Air, Air Belgium, transavia, Nouvelair, Laudamotion och germanwings flyger alla direkt till Bryssel.
Den billigaste månaden att flyga till Bryssel är mars.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.