Karta

Croatia Airlines

Croatia Airlines är en del av Star Alliance. Flygbolaget grundades 1989 och är Kroatiens största med bas i Zagreb. I flottan ingår i dagsläget 12 plan som flyger främst från/till Dubrovnik, Split och Zadar men har flygningar även nationellt och internationellt med fokus på Europa.

Bonusprogram

Croatia Airlines bonusprogram heter Miles & More och erbjuds i samarbete med bland annat Lufthansa. Genom att ansluta dig till programmet samlar du poäng på resor, bilhyror, hotellnätter och mycket mer. Medlemskapet är gratis och poängen kan sedan användas för nya resor.

Varför flyga med Croatian Airlines?

Så checkar du in

Om du väljer att checka in på flygplatsen kan du göra det 90 minuter innan avgång för inrikesflygningar och 120 minuter före avgång på internationella flygningar. All check-in stänger 45 minuter innan avgång. På utvalda flygplatser kan du också checka in i automat med din e-biljett.

Croatia Airlines har även flygningar där du kan checka in på nätet. Check-in är då möjlig från 36 timmar till 1 timme innan avresa.

Bagage och avgifter

Croatia Airlines handbagage får ha måtten 55 x 40 x 20 cm per enhet och beroende på i vilken klass du reser kan du ta med 1 väska som väger 8 kg i FlyOpti och i FlyFlexi samt 2 väskor á 8 kg kg i FlyBizz.

Generellt för incheckat bagage gäller att du får ta med en väska på max 23 kg förutom handbagaget i FlyOpti och i FlyFlexi och i FlyBizz två väskor á 23 kg. Beroende på destination kan avvikelser förekomma.

Förfriskningar ombord

Alla passagerare bjuds på något att äta och dricka när de flyger med Croatia Airlines. Beroende på i vilken klass du reser, din slutdestination och tid på dagen, varierar utbudet. Om du vill fira något speciellt på resan kan du uppgradera din måltid och boka både tårta och mousserande vin i förhand på hemsidan!

Underhållningen ombord består av dels det egna magasinet Croatia samt det videopaket som visas på skärmarna i kabinen. I FlyBizz finns även internationella magasin och dagstidningar.

Croatia Airlines

3,5/5
Baserat på 559 omdömen

Vi betygsätter leverantörer baserat på användarfeedback om: pristillförlitlighet, avgifter, kundservice och hur användarvänlig leverantörens webbplats är.

Läs mer

Varför flyga med Croatian Airlines?

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.