Karta

TAP Portugal

TAP Portugal är det största flygbolaget i Portugal och har sin bas i Lissabon. TAP Portugal flyger till 65 destinationer fördelat på ett 30-tal länder och flottan består av 74 plan. Bolaget är en av medlemmarna i Star Alliance.

Bonusprogram

TAP Portugals bonusprogram heter Victoria. Victoria ger dig möjlighet att samla poäng på flygningar och även andra aktiviteter. Som medlem kan du använda poängen på nya resor eller för att uppgradera en resa till businessklass. Om du inte kan eller vill använda dina poäng själv kan du ge dem som gåva till en annan resenär eller vidare till välgörenhet.

Information per februari 2017.

Varför flyga med TAP Portugal?

Så checkar du in

Du kan välja bland flera smidiga sätt att checka in på ditt TAP Portugal flyg. Dock gäller för samtliga sätt en 30 minuters deadline på när du behöver finns vid gaten innan avgång.

Online check-in öppnar 36 timmar innan avgång - det är snabbt och smidigt och ditt boardingkort kommer direkt till telefonen. Bagaget lämnar du sedan i bagdrop. Reser du endast med handbagage kan du gå direkt till gaten via säkerhetskontrollen.

Bagage och avgifter

Handbagaget får ha måtten 55 x 40 x 20 cm per enhet och beroende på biljett kan du ta med 2 väskor á 8 kg i executive klasserna och 1 väska á 8 kg som handbagage i de övriga reseklasserna.

I basic klass får du ta med en väska på max 23 kg förutom handbagaget. I executive kan du ha två enheter incheckat bagage á 32 kg. I discount klass kan du köpa till bagage från 550 SEK (1 väska á 23 kg). Detsamma gäller också i övriga klasser även om man där redan har minst ett incheckat bagage som ingår i biljettpriset.

Förfriskningar ombord

På flygningar med TAP Portugal serveras måltider som till sin omfattning och sitt innehåll anpassas till resans längd, avrese- samt ankomstland. I business klass är utbudet mer exklusivt och serveringen mer generös. På vinlistan hittar du förstås i oberoende klass viner av hög kvalitet från Portugal och Brasilien.

Du har tillgång till WiFi ombord och hittar mängder av tidningar, filmer eller annan underhållning som spel och tv-program i TAP Portugals egen digitala kiosk. Beroende på destination och biljett-typ är delar av innehållet gratis.

TAP Air Portugal

4,5/5
Baserat på 9553 omdömen

Vi betygsätter leverantörer baserat på användarfeedback om: pristillförlitlighet, avgifter, kundservice och hur användarvänlig leverantörens webbplats är.

Läs mer

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.