Att resa är för alla

Så vi gör Skyscanner mer tillgängligt

Resor gör det möjligt för dig att åka iväg, utforska världen och skapa minnen för livet. Därför jobbar vi med att göra reseplaneringen smidig för alla, oavsett vilket tillgänglighetsbehov du kan ha.

Här är mer om vår resa hittills

Bättre upplevelser på webben

Våra designer och ingenjörer jobbar för att göra vår app och webbplats mer inkluderande genom att tänka på alla i det arbete de gör.

Hängivna människor

Tillgänglighet är inte en enskild persons arbete. Så vi bygger ett engagerat team av tillgänglighetsmästare för att hjälpa till att starta det här viktiga arbetet inom hela företaget.

Användarresearch

Det finns inget bättre sätt att förstå behoven som resenärer med funktionsnedsättning har än att ta kontakt med dem genom hängiven research och användartester.

Kontinuerlig utbildning

Med hjälp av regelbundna workshoppar och utbildning lär vi oss att skapa tillgängliga produkter som är inkluderande även mot våra resenärer med funktionsnedsättningar.
Illustration av en blandad grupp människor av olika etnicitet, kön och förmågor, som tillsammans bygger en Skyscanner-logga.
Stolta över att vara del av The Valuable 500
The Valuable 500

Tillgänglighetsbetyg

Vi jobbar mot den digitala standarden för tillgänglighet som anges i Web Content Accessibility Guidelines 2.1 (Nivå AA).

Kontakta oss

Om du upplever några tillgänglighetsproblem med vår webbplats eller app kan du kontakta oss.