Teheran

15 apr. 202016 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Teheran inkluderar Persian Plaza, Venus Hotel och Hi Tehran Hostel II baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Teheran genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vad säger resenärer om Teheran?

9,8
Historieälskare
9,8
Äventyrsresenärer
8,7
Matälskare
7,8
Lyxresenärer
7,6
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (211)
Ali Narimizadeh
Ali NarimizadehLos Angeles
2016-01-19

Jag växte upp i denna stad, så jag är ganska partiskhet om staden. Stor stad med bra väder (om du utesluter föroreningar) kan du vara i staden under alla årstider och fortfarande njuta av staden!

soufia
soufiaTeheran
2015-08-13

Kultur Transition: Karim Khan-e-Zand Av Karim Khan-e-Zand Avenue är en av de äldsta och viktigaste i mitt huvudstad. Denna Avenue ligger i öst-västlig mellan Haft-e-Tir kvm. Och Valiasr kvm. Namnet på Avenue är en referens till Karim Khan Zand, grundaren av Zand dynastin. Juvelerare butiker och Förlagets bokhandel ligger i denna gata förutom café-butiker. se fler funktioner i avenue i http://gilmez.com/?p=613

Mosi Aab
Mosi Aab
2014-07-19

Den Azaditornet (persiska: برج آزادی, Borj-e Azadi, översatt: Liberty Tower), tidigare känd som Shahyād ariyamehr (persiska: شهیاد آریامهر, engelska: King Memorial Tower), är en symbol för Teheran, huvudstad Iran och markerar den västra infarten till staden.

Harold
HaroldBrooklyn
2017-08-15

Teheran långt överträffade mina förväntningar och blåste genom många av de stereotyper / missförstånd som jag hade om Iran. Denna fantastiska stad har trafik som rivaler Manila men är en fascinerande mikrokosmos för landet och dess urbana centrum. Stor, livliga och sofistikerade. Jag var bara här för 2 dagar men kunde lätt ha stannat mycket längre. En av världens stora städer och inte som skrämmande för västerlänningar som man kan förvänta sig.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 125 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Teheran är februari, med ett genomsnitt på 2 768 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 848 SEK per natt. Det är 13 % lägre än det genomsnittliga priset 962 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Teheran är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 17,6 °C/63,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 36,5 °C/97,7 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 0,6 °C/33,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Teheran är Mehrabad Internationell (THR) (9,71 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Imam Khomeini International (40,26 km)

Planera en resa till Iran