Beirut

18 feb. 201919 feb. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Beirut inkluderar Lancaster Eden Bay och Lancaster Plaza Beirut baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Beirut genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Beirut

från 383 SEK
från 629 SEK
från 1 031 SEK

Vad säger resenärer om Beirut?

9,8
Äventyrsresenärer
9,8
Historieälskare
8,6
Familjeresenärer
8,6
Konst & Designälskare
8,5
Matälskare
Medlemmars omdömen (89)
Michel Khawam
Michel KhawamBeirut
2015-09-29

En av de äldsta staden i världen Det är en romantisk och bra nattliv stad. Det är också en av de mest kulturella stad.

Michele Diab
Michele DiabBeirut
2016-01-22

"Mellan havet och bergen" är hur Beirut alltid beskrivs. Det finns en hel del sociala och politiska problem och instabilitet, men det är en underbar plats att bo, det har den bästa mat du kan önska, det bästa nattlivet att underhålla dig, fantastiska utomhus platser att besöka ... Det finns en plats för alla i Beirut!

Soumaya Darwich
Soumaya DarwichAssoun, Liban-Nord, Lebanon
2015-09-26

Beirut är en stad i Libanon har många platser favorit till turist den vackra minut i natten

Emi
EmiKuwait
2016-07-19

älskar den här staden ,, stränder ,, berg mat ,,, historia ,, konst ,, utbildning ,, härlig people..ski destination charmig för par ,, fantastiska nattliv

Vanliga frågor

Den dyraste månaden att bo i Beirut är januari, med ett genomsnittspris på 935 SEK per natt. Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnittspris på 935 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i februari är vanligtvis 875 SEK per natt. Det här är 7 SEK% mer än genomsnittspriset 935 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.

Planera en resa till Libanon

I och omkring Beirut