Karta

Flyg till Stockholm Arlanda

Flyg till Arlanda

Informationen är från november 2016.

Hitta billiga flyg till Arlanda

Letar du efter billiga flyg från andra delar av Sverige till Arlanda? Då kan Skyscanner vara till din hjälp! Med vår söktjänst behöver du endast välja din destination och resedatum, så söker vi bland miljontals flyg för att hitta de billigaste alternativen för dig. Prova vårt sökverktyg Hel Månad och se vilka dagar du kan flyga billigast på. 

Bästa tiden att boka ett flyg till Stockholm

När är det bäst att boka ett flyg till Stockholm? Titta gärna närmare på vårt verktyg Bästa Tid att Boka för att se hur långt i förväg du bör boka för att få bästa pris. Prova också vår kostnadsfria Prisagent som meddelar dig när priset på ditt flyg är som lägst.

Flygbolag flyger till Arlanda från Sverige

SAS, Norwegian, och Nextjet flyger till Arlanda. Klicka här för en komplett lista över flygbolag som flyger från andra delar av Sverige till Arlanda.

Till och från Arlanda flygplats

Snabbtåget Arlanda Express är ett smidigt alternativ för den som vill ta sig från Arlanda till Stockholms central. Resan tar cirka 20 minuter och biljetter finns att köpa i flygplatsens informationsdiskar eller i Arlanda Express automater. Pendeltåg är ett annat alternativ. Det finns i SkyCity som ligger mellan terminalerna 4 och 5 och resan tar cirka 38 minuter. Biljetter finns att köpa på Arlanda Centralstation. I SkyCity finns det också fjärrtåg. På Arlanda finns det och Flygbussar, Air Shuttle, regionalbussar samt ett flertal andra bussalternativ att välja bland. Taxi brukar så gott som alltid finnas på plats. Du kan boka hyrbil på Arlanda från de flesta hyrbilsföretag.

Arlanda flygplats

På Arlanda finns ett stort antal butiker, restauranger och caféer, men även servicetjänster som till exempel frisör, apotek och kemtvätt. Bland matställena finns Starbucks, Gastro Pub och MAX Express och på butikssidan finns kända namn som Designtorget, Pocket Shop, Victorias Secret och World of Toys. WiFi är kostnadsfritt och finns på hela flygplatsen.

Bästa tiden att besöka Stockholm

Stockholm lockar besökare året om. Under sommaren passar många på att ta en tur i skärgården och under vintern lockar julen på Skansen och de mysiga julmarknaderna i Gamla stan

Vädret i Stockholm

Medeltemperaturerna under sommarmånaderna ligger på cirka 20 grader och under vintern på drygt -2 grader. Flest soltimmar har man i juni och flest dagar med nederbörd i december och januari.

Se och göra i Stockholm

Stockholm anses vara en av världens vackraste huvudstäder och staden lockar många besökare. Gamla stan, Vasamuseet och Skansen hör till de allra populäraste besöksmålen, liksom Djurgården, Stockholms slott och Moderna Museet. Nöjesparken Gröna Lund är ett utmärkt alternativ för barnfamiljen. Stockholm är en krogtät stat med många riktig bra restauranger; Södermalm och Gamla stan har många bra alternativ i olika prisklasser.

Mer information

Hitta hotell i Stockholm.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Stockholm Arlanda

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.