Jämför och spara på hotell i Bangkok

Tyvärr, Vi stöder inte vistelser längre än 30 nätter.

Utforska vår karta för att hitta ditt perfekta hotell i Bangkok

Använd vår karta för att hitta hotell nära Bangkok eller sevärdheter som du vill besöka.

Populära hotell i Bangkok. Läs gästernas omdömen

Känn dig säker på att du har bokat den perfekta vistelsen. Läs riktiga gästomdömen innan du bokar.

Se fler hotell

Hotell i Bangkok - jämför billiga hotell i Bangkok

Bangkok är ett exotiskt men underbart kaos. Det är en stad som är under stor uppbyggnad och växer hela tiden med höga hus och glittrande fasader. Bangkok är en stad full av kontraster. Här möter man tempel, palats, moderna hus, marknader och kåkstäder i en skön blandning. Till skillnad från många andra storstäder så har Bangkok ingen egentlig stadskärna. De olika stadsdelarna utgör i stället små centra i sig. Det finns gott om hotell i hela staden.

Var ska man bo i Bangkok?

Gamla stan - Chinatown

Chinatown i den sydvästra delen av den gamla staden utgörs framförallt av den myllrande Yaowarat-gatan. Här hittar man även guldbutiksgatan och ”Den gyllene Buddhans tempel” och ett myller av småbutiker som säljer allt du kan tänka dig. I den gamla citykärnan hittar du även kungliga palatset, ”Smaragdbuddhans tempel” och en hel hög med officiella byggnader. En bra plats för dig som vill bo på ett hotell nära många av sevärdheterna.

Siam - Ratchdamri

Bangkoks och Thailands största och populäraste butiksdistrikt med oräkneliga butiker, varuhus, biografer och restauranger. I områdets andra ände, vid skytrain-station ”Siam”, ligger det trendiga Siam Square med modebutiker, restauranger, hotell, bio och varuhus. Boka ett centralt hotell här om du är shoppingsugen.

Sukhumwit - New Phethburi

Gatan Sukhumwit är ett välkänt turiststråk med mängder av souvenirstånd, guldsmedsaffärer, skrädderier och andra butiker. Här finns även många hotell, restauranger, diskotek, nattklubbar och karaokebarer. Absolut en bra plats att bo på för om du gillar att festa till neonskyltarnas sken.

Silom - Suriwong

Detta område har på ett drygt halvsekel förvandlats från risfält till Bangkoks och landets viktigaste finanscentrum.

Idag finns här skyskrapor med banker, finansbolag, försäkringsbolag, flygbolag, exportföretag, hotell, butiksarkader och varuhus. Men här finns även många hotell, restauranger och nattklubbar. Se dock upp! Det är lätt att bli lurad på priset som turist.

Bang Lamphu

Detta är ryggsäcksturisternas mecka. Här finns hotell till bra pris att checka in på och marknader med billiga varor såsom kläder, väskor, skor, kosmetika och diverse kuriosa. Men pruta är ett måste! Kao San road är gatan att sikta in sin på.

Att göra i Bangkok

Shoppa, beundra palats och ät utsökt mat; det är tre saker varje besökare bör göra i Bangkok. Templet Wat Arun, nöjesparken Siam Park City och det enorm köpcentret MBK Center är tre populära besöksmål i Bangkok. Kolla in Skyscanners guide till Bangkok för mer tips och inspiration.

Flyg till Bangkok

Hitta flyg till Bangkok

Informationen på sidan är från juli 2017.