Bangkok

19 dec. 201820 dec. 2018

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Bangkok inkluderar Summit Pavilion Hotel, Modena by Fraser Bangkok och Praso @ Ratchada 12 Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Bangkok genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vad säger resenärer om Bangkok?

9,8
Matälskare
8,6
Backpackers
8,2
Äventyrsresenärer
7,7
Nattuggla
6,7
Konst & Designälskare
Medlemmars omdömen (847)
Phill (lucky) Smith
Phill (lucky) SmithBangkok
2017-07-05

Smältdegel av kulturer, färger, leenden och .. väl listan kan göras lång .. så många negativa uppfattning om Bangers .. om du är osäker frågar inte anta .. respekt kultur, mångsidigt och dynamiskt - ultra modern och effektiv eller rustika historia .. alternativen är oändliga och om det regnar eller trafik uppstår anhopning .. är det dags för en fot massage .. det bästa är google bangkok läsförmåga

Mei Bin Soon
Mei Bin SoonSingapore
2016-06-21

Vi var på Bangkok två månader tillbaka för sin vattenfestival. Det var en av de bästa och unika festivaler jag någonsin har varit. Nåja ja, var vi redo .. eller snarare vi trodde att vi var redo ... tills vi gick ut på gatorna.

Seoyoon Kim
Seoyoon KimSeoul
2016-06-21

Även om jag gick till flera länder Bangkok är min favorit stad !! Foods Massage ... är det helt himlen för människor som vill ha lite vila.

Rebecca Goglia (@BeccaBandit)
Rebecca Goglia (@BeccaBandit)San Francisco Bay Area
2016-03-25

Bangkok är en stor, kosmopolitisk stad med mega varuhus, ambulerande gatu matsäljare, skyskrapor och himmel barer, stöta nattliv och naturligtvis vackra tempel och Grand Palace. Det finns oändliga saker att se och göra och utforska i denna pulserande stad.

Planera en resa till Thailand