Arbil

19 jan. 201920 jan. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Arbil inkluderar Dedeman Erbil Hotel City Center, Erbil Arjaan by Rotana och Erbil Rotana Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Arbil genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vad säger resenärer om Arbil?

9,8
Historieälskare
9,4
Äventyrsresenärer
7,1
Konst & Designälskare
Medlemmars omdömen (33)
Jarrod Snell
Jarrod SnellNashville
2017-04-01

Vackraste delen av Irak som jag har varit på. Kulturen är välkomnande och bortsett från luftkvaliteten i staden är vacker. Tyvärr om du vågar långt ut ur staden de negativa konsekvenserna av krig har tagit sin tribut.

Raed Wa Spokane
Raed Wa SpokaneSeattle
2017-04-01

ja dess trevlig och stor stad men jag inte gillar det cuz ppl borta r gör rasdiskriminering älskar människorna i en våldsam sekteristisk fanatiker och de människor de har att göra på det bästa

Ahmed Pasha
Ahmed PashaLondon
2013-07-20

Erbil stad Kurdistan

Poshya Kakl
Poshya KaklArbil
2017-01-06

den bästa staden i min live

Planera en resa till Irak