Jämför och spara på hotell i Rom

Tyvärr, Vi stöder inte vistelser längre än 30 nätter.

Utforska vår karta för att hitta ditt perfekta hotell i Rom

Använd vår karta för att hitta hotell nära Rom eller sevärdheter som du vill besöka.

Populära hotell i Rom. Läs gästernas omdömen

Känn dig säker på att du har bokat den perfekta vistelsen. Läs riktiga gästomdömen innan du bokar.

Se fler hotell

Hotell i Rom - jämför billiga hotell i Rom

Italiens huvudstad lockar besökare från hela världen som kommer hit för att beundra de gamla ruinerna, shoppa på de lyxiga shoppingstråken och njuta av en eftermiddag på den Spanska trappan. Rom är en underbar stad att upptäcka till fots, men om du behöver ta dig en bit längre är stadens kollektivtrafik ett utmärkt alternativ. Utbudet av hotell i Rom är generöst, men se till att boka i god tid då de mest populära och prisvärda alternativen snabbt blir fullbokade.

Var ska man bo i Rom?

Centrum

Det är i centrala Rom som du hittar några av stadens mest kända sevärdheter, däribland Fontana di Trevi. Bor du på hotell här har du också ett stenkast till tågstationen Termini. Området har ett generöst utbud av nattklubbar och bra shopping. Här finns också gott om hotell att välja bland.

Gamla Rom

Vill du bo mitt bland Roms historiska sevärdheter bör du välja ett hotell i den gamla delen av staden. Pantheon, Piazza Navona och Chiesa del Gesú är några av de mest kända sevärdheterna här. I gamla Rom finns en blandning av olika sorters hotell, allt från billiga alternativ till trendiga boutiquehotell.

Colosseum

Mängder med konstgallerior, antika sevärdheter och självaste Colosseum hittar du i detta område. Palazzo Venezia är ett annat välkänt landmärke här. Utbudet av hotell i detta område är generöst, men du bör vara ute i god tid med din bokning då de bästa erbjudandena går åt fort.

Norra Centrum

Vill du ha nära till museer och stadens katakomber? I Roms norra centrum hittar du även Spanska trappan, Villa Borghese och mängder med fontäner. Här finns också många vackra gamla byggnader att beundra.

Hotell nära flygplatsen i Rom

Området kring Fiumicino International Airport är ett bra tips för dig som är ute i sista minuten; här brukar det inte vara några problem att hitta lediga hotellrum. Området har mycket goda förbindelser men även med andra delar av landet. Hotellen kring flygplatsen är också populära bland affärsresenärer och har ett serviceutbud som passar dessa.

Att göra i Rom

När du besöker Rom kan du också passa på att besöka världens minsta stat, Vatikanen. Detta är bara ett av många förslag på hur du kan tillbringa dina semesterdagar i den italienska huvudstaden. Rom kryllar av sevärdheter, lockande restauranger och ett fängslande utbud av kultur, historia och nattliv. Njut av en riktig italiensk gelato, besök några världskända sevärdheter som den Spanska Trappan, Fontana di Trevi och Colosseum och njut av den underbara atmosfären i en stad fylld med historia. För mer tips på saker att göra här kan du kolla in vår 10 saker att göra i Rom.

Flyg till Rom

Hitta flyg till Rom

Informationen på sidan är från juli 2017.