Rom

23 feb. 201924 feb. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Rom inkluderar Hotel Isa, VOI Donna Camilla Savelli Hotel och Hotel Nazionale baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Rom genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vad säger resenärer om Rom?

9,8
Historieälskare
8,2
Matälskare
7,7
Konst & Designälskare
6,4
Friluftsmänniskor
6,4
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (1274)
Jaco Otto
Jaco OttoHeidelberg
2017-07-28

Första gången i Rom. Gå på gatan i går och fick känna lite av stadens gator

Dale H
Dale H
2017-05-13

Tillbringade våra 30 bröllopsdag här, mycket minnesvärd, bra promenadskor rekommenderas, eftersom så mycket att uppleva, besökte Fontana di Trevi varje dag, behövde 2 dagar att besöka Vatikanen, Collosseum häpnadsväckande. Stannade på Bernini Bristol hotel, med en restaurang med utsikt över staden, utmärkt måltid och service. Minnesvärd, kan bli dyrt för kaffe och äta.

Jason Flegel
Jason FlegelSan Francisco
2016-06-26

Verkligen inte min favorit stad i Italien. Det är smutsigt och trångt. Men ärligt talat, det är också magiska och löjligt intressant.

Marco Boschetto
Marco BoschettoAmsterdam
2016-06-26

Jag bodde i denna stad för mer än 30 år. Kan vara kaotiskt, kan vara rörigt och kan inte vara lätt men jag tror att det är den vackraste staden i världen!

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 806 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Rom är januari, med ett genomsnitt på 806 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i februari förra året var 953 SEK per natt. Det är 2 % lägre än det genomsnittliga priset 976 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.

Planera en resa till Italien