Milano

4 feb. 20205 feb. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Milano inkluderar Hotel Berna, Antares Hotel Rubens och Enterprise Hotel Design & Boutique baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Milano genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Milano

från 912 SEK
från 1 393 SEK
från 3 037 SEK

Vad säger resenärer om Milano?

9,8
Historieälskare
9,6
Lyxresenärer
8,6
Matälskare
8,5
Konst & Designälskare
7,9
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (586)
Manuela Nadin
Manuela NadinPadua
2017-11-12

Milan är en främmande stad, lite annorlunda från andra italienska coties. Det finns få monument och historiska platser. Säkert skulle jag inte besöka det för en kulturell resa. Men det är mycket levande, full av bra restauranger och klubbar, smarta människor, fantastiska affärer. Under modeveckan och "Salone del Mobile" det visar på en fantastisk plats, överfulla med folk, fester. Jag föreslår att besöka den under hösten eller våren. Under sommaren är det för varmt och staden är nästan tom. Under helgerna människor från Milano älskar att gå ut ur staden, så att den blir tom. En av de stora vanor i Milano är aperitivo. Så i stället för middag kan du välja en klubb som serverar apertivo, nästan alla, och du kan ha finger med drycken .... i stället för middag. Stor och rolig. Den gotiska katedralen i centrum, är Sant'Ambrogio fantastiskt, men bortsett från det och Scala, det finns inte så mycket att se. Hur som helst kommer du att njuta djupt allt det övriga, inklusive teatrar. Området jag älskar, och det är verkligen mycket trevligt, är Brera.

Emmeline
EmmelineBordeaux
2017-12-15

En stor stad för moda och design, men också historia och renässans upptäckt, många många Hiden platser runt om i staden som kommer att blåsa dig !! Kontrasten mellan nya skyskrapa och historisk arkitektur bluffar!

Krista Canfield McNish
Krista Canfield McNishSan Francisco
2017-05-05

Oh Milano. Du kommer att arbeta upp en aptit om du handlar för otroligt vintage på Vintage Delirium eller stirrar på The Last Supper på Santa Maria delle Grazie. Det kanske inte är en webbplats som du har hört talas om, men Chiesa di San Maurizio al Monas Maggiore är helt enkelt fantastisk och var en av mina favorit slutar i Milano. Oroa dig inte, kommer du att kunna tanka på läckra tryfflar på Tartufotto Milano och smuttar läckra cappuccino på G. Cova & Co. Om du letar efter en rolig lunch, varför inte svänga av SlowSud Cucine di strada där de har ett bord i det främre rummet gjord av svängningar? Tiger Via Meravigli är en bra plats att slå upp om du letar efter udda gåvor för folks tillbaka hem. Milano är också en stor hoppa ut punkt för äventyr i Alba eller Venedig. Jag ska definitivt vara tillbaka. Det finns mycket att älska i Milano!

Tim B
Tim B
2015-10-11

En ofta förbisedd stad i Italien, men fylld med underbara kultur, design, mat och roligt. Mycket trångt och kaotiskt vid första mötet.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 1 162 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Milano är april, med ett genomsnitt på 1 575 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i januari förra året var 1 375 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Milano är den förväntade genomsnittstemperaturen i januari 3,4 °C/38,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 30,5 °C/86,9 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −0,5 °C/31,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Milano är Linate (LIN) (7,41 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Milano Malpensa (41,28 km) Milano Bergamo (45,90 km) Lugano (63,73 km)

Planera en resa till Italien