Karta

Flyg till Amsterdam Schiphol

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Amsterdam

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Amsterdam. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Amsterdam. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Amsterdam går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Amsterdam

Direktflyg till Amsterdam finns från Stockholm, Växjö, Linköping och Göteborg. Du kan också flyga direkt till Amsterdam från Köpenhamn.

Flygbolag som erbjuder flyg till Amsterdam

Flygbolagen SAS, KLM och Norwegian erbjuder direktflyg till Amsterdam från Sverige. Flera andra flygbolag erbjuder flyg till Amsterdam med mellanlandning. Här finns en lista över flygbolag som flyger till Amsterdam.

Ankomst till Amsterdam

Amsterdam-Schiphols flygplats ligger knappt en mil sydväst om Amsterdam. Under flygplatsen finns järnvägsstationen Schiphol Airport station med tåg till bland annat centralstationen i Amsterdam. Du kan också boka en hyrbil i Amsterdam.

Bästa tiden att resa till Amsterdam

Den bästa tiden för ett besök i Amsterdam anses vara under perioderna april till maj och september och november. I augusti-september anordnas populära Jordaan Festival i Amsterdam. Många besökare kommer till Amsterdam under våren för att se tulpanerna blomma.

Vädret i Amsterdam

Amsterdam har ett måttligt klimat med milda vintrar och varma somrar. Under högsommaren ligger temperaturerna på strax under 20 grader och under vintern på runt 3 grader. Maj är den soligaste månaden på året.

Saker att se och göra i Amsterdam

Amsterdam är en mycket populär weekenddestination med ett stort utbud av nöjen, restauranger och besöksmål. Bland Amsterdams populäraste sevärdheter finns Anne Frank-huset, Rijksmuseum och Van Gogh-musset. Nöjesparken Efteling lockar också många besökare.

Läs mer

Semester i Holland: 10 saker att se och göra i Amsterdam

Hotell i Amsterdam

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Amsterdam.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Amsterdam Schiphol

Vanliga frågor

Det finns 1 flygplats i Amsterdam: Amsterdam Schiphol.
Gulf Air, Transavia France, Oman Air, transavia, GOL Linhas Aéreas, Norwegian, BA Cityflyer och Azul Airlines flyger alla direkt till Amsterdam Schiphol.
Den billigaste månaden att flyga till Amsterdam Schiphol är april.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.