Karta

Flyg till Milano

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Milano

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Milano. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Milano. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Milano går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Milano

Direktflyg till Milano finns från Stockholm och Göteborg. Du kan också flyga direkt till Milano från Köpenhamn.

Flygbolag som erbjuder flyg till Milano

Flygbolagen SAS, Ryanair, Norwegian och easyJet har direktflyg till Milano från Sverige. Flera andra flygbolag erbjuder också flyg till Milano med mellanlandning. Här finns en lista över flygbolag som flyger till Milano.

Ankomst till Milano

Flyg till Milano ankommer till flygplatserna Milano Malpensa eller Milano Linate. En annan närliggande flygplats är Milano Bergamo. Samtliga flygplatser har goda anslutningar till centrala Milano. Vill du hellre ta dig fram på egen hand, kan du boka en hyrbil i Milano.

Bästa tiden att resa till Milano

Milano lockar besökare året runt, men perioderna maj till april och september till oktober anses vara de bästa. I september och februari äger den populära Milan Fashion Week rum i Milano.

Vädret i Milano

Milano har ett fuktigt, subtropiskt klimat med en årlig medeltemperatur på 17,7 grader. Juli är den varmaste månaden med en snittemperatur på 23,6 grader. Kallast är det i januari som har en medeltemperatur på 2,5 grader.

Saker att se och göra i Milano

Milano är en av världens mest kända modestäder och en shoppingdestination utan dess like, men det är också en stad med många historiska sevärdheter och spännande besöksmål. Bland de mest populära sevärdheterna i Milano finns katedralen Duomo di Milano, borgen Sforza Castle och shoppinggallerian Vittorio Emanuele. Några andra populära besöksmål i Milano är Teatro alla Scala och shoppinggatan Via Monte Napoleone.

Läs mer

Tio saker att göra i Milano

Hotell i Milano

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Milano.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Milano

Vanliga frågor

Det finns 3 flygplatser i Milano: Milano Malpensa, Milano Bergamo och Linate.
Gulf Air, SkyUp Airlines, Oman Air, Nouvelair, GOL Linhas Aéreas, Norwegian, BA Cityflyer och Azul Airlines flyger alla direkt till Milano.
Den billigaste månaden att flyga till Milano är mars.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.