Stockholm

27 aug. 201928 aug. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Stockholm inkluderar Mornington Hotel Bromma, Scandic Malmen och Scandic Klara baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Stockholm genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Stockholm

från 2 029 SEK
från 2 710 SEK
från 4 786 SEK

Vad säger resenärer om Stockholm?

9,8
Historieälskare
9,5
Friluftsmänniskor
8,8
Matälskare
8,1
Miljöresenärer
7,9
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (280)
paulo
pauloFigueira da Foz
2017-01-06

Sushi stockholm

J W
J W
2019-04-09

Staden är väldigt vacker. Arkitekturen är mycket vacker och även tunnelbanestationerna är värd vackra konstutställningar. Om du tar tunnelbanan till några av de ytterligare stationerna kan du hitta vackra sjöar och vandringsleder etc. Det finns några fria museer som du kan besöka vilket var definitivt mycket användbart eftersom staden är super dyrt. Om du vill gå här på en budget, skulle jag bara rekommendera att äta på restauranger vid lunchtid (som de flesta har anständiga erbjudanden) och till middag, köpa mat från en stormarknad, som jag personligen inte kände mig var för dyr.

Kristina A
Kristina ASan Francisco
2016-01-01

Stockholm är en trygg och vacker stad! Juldekorationer är fantastisk och köttbullar är läcker, men du kan hitta alla typer av livsmedel i denna internationella stad.

Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
2015-11-18

Branding sig som the Capital of Scandinavia, Stockholm är en hip stad med museer, historiska byggnader och fina restauranger. Inte så dyrt som det en gång var, kan staden vara vänlig mot alla budgetar med noggrann planering. Kollektivtrafik stenar och det finns gott om billiga äter runt om i staden. Med Stockholmskortet är inträde till de flesta museer ingår och så är kollektivtrafiken.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 1 032 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Stockholm är augusti, med ett genomsnitt på 1 619 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i augusti förra året var 1 337 SEK per natt. Det är 2 % högre än det genomsnittliga priset 1 308 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Stockholm är den förväntade genomsnittstemperaturen i augusti 16,4 °C/61,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 22,4 °C/72,3 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på −5,4 °C/22,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Stockholm är Stockholm Bromma (BMA) (7,22 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Stockholm Arlanda (37,76 km)

Planera en resa till Sverige