Stockholm

20 feb. 201921 feb. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Stockholm inkluderar STF Rygerfjord Hotel & Hostel, The Red Boat och Connect Hotel Stockholm baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Stockholm genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Stockholm

från 1 112 SEK
från 1 568 SEK
från 2 225 SEK

Vad säger resenärer om Stockholm?

9,8
Matälskare
9,3
Konst & Designälskare
9,3
Historieälskare
9,2
Backpackers
8,8
Hipsters
Medlemmars omdömen (243)
paulo
pauloFigueira da Foz
2017-01-06

Sushi stockholm

Kristina A
Kristina ASan Francisco
2016-01-01

Stockholm är en trygg och vacker stad! Juldekorationer är fantastisk och köttbullar är läcker, men du kan hitta alla typer av livsmedel i denna internationella stad.

Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
2015-11-18

Branding sig som the Capital of Scandinavia, Stockholm är en hip stad med museer, historiska byggnader och fina restauranger. Inte så dyrt som det en gång var, kan staden vara vänlig mot alla budgetar med noggrann planering. Kollektivtrafik stenar och det finns gott om billiga äter runt om i staden. Med Stockholmskortet är inträde till de flesta museer ingår och så är kollektivtrafiken.

Krista Canfield McNish
Krista Canfield McNishSan Francisco
2015-02-21

Stockholm är fylld med rik mat och intressant kultur. Från Vasamuseet till kanelbulle (fantastiska kanelbullar), du är säker på att ha en minnesvärd tid i Stockholm. Suga upp Stockholm över en avkopplande fika (kaffe med kaka, en kanelbulle eller kardemumma smaksatt rulle) och branta själv i år av svenska traditioner.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 1 119 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Stockholm är januari, med ett genomsnitt på 1 119 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i februari förra året var 1 386 SEK per natt. Det är 0 % högre än det genomsnittliga priset 1 384 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.

Planera en resa till Sverige