Jämför och spara på hotell i Stockholm

Tyvärr, Vi stöder inte vistelser längre än 30 nätter.

Utforska vår karta för att hitta ditt perfekta hotell i Stockholm

Använd vår karta för att hitta hotell nära Stockholm eller sevärdheter som du vill besöka.

Populära hotell i Stockholm. Läs gästernas omdömen

Känn dig säker på att du har bokat den perfekta vistelsen. Läs riktiga gästomdömen innan du bokar.

Se fler hotell

Hotell i Stockholm - jämför billiga hotell i Stockholm

Stockholm räknas till en av världens vackraste huvudstäder. Här finns utomordentliga shoppingmöjligheter, ett stort kulturutbud och en fantastisk natur med mycket vatten och grönska. Tillbringa en weekend i Stockholm och njut av fina restauranger som serverar mat av hög kvalité och besök något av stadens många bra museer. Stockholms skärgård är ett stort dragplåster under sommarmånaderna och erbjuder många härliga utflyktsmål. När du ska välja hotell i Stockholm har du en uppsjö av alternativ i alla prisklasser.

Var ska man bo i Stockholm?

Gamla Stan

Stockholms medeltida stadskärna är fylld av sevärdheter, restauranger och platser att ta vackra fotografier på. Det finns många hotell i Gamla Stan, men de är populära och bör därför bokas i god tid innan ankomst. Området är perfekt för den historieintresserade och äldre resenärer som vill ha flera av Stockholms måsten på kort promenadavstånd. Bland sevärdheterna i Gamla stan finns Kungliga slottet, Nobelmuseet, Stortorget och Storkyrkan. Det finns också gott om kaféer och restauranger i Gamla stan.

Södermalm

Söder om Gamla Stan ligger Södermalm som är känd för sitt rika kulturliv och stora utbud av barer, restauranger och konstgallerier. På avslappnade och hippa Söder finns flera billigare hotell vilket gör detta till en perfekt destination för unga resenärer. På Söder finns två av Stockholms bästa utsiktsplatser; Monteliusvägen och Fjällgatan. Från Monteliusvägen har du en fantastisk utsikt över Mälaren, Stadshuset och Riddarholmen. På Söder tar du dig enklast fram till fots.

Vasastan

Vasastan är en mysig stadsdel med många mindre butiker och restauranger. Här finns flera hotell i olika prisklasser och många trevliga utflyktsmål som bland annat Vasaparken, Stadsbiblioteket och Sven-Harrys konstmuseum. Vasastan är en utmärkt stadsdel att bo i för barnfamiljen och för den konst- och arkitekturintresserade resenären. Judiska museet, Bonniers konsthall och Sven-Harrys konstmuseum är några spännande besöksmål i Vasastan.

Östermalm

Det är på Östermalm som de flesta av Stockholms nattklubbar ligger och det är också här man hittar stadens lyxigaste shoppingutbud. På Biblioteksgatan ligger lyxbutikerna sida vid sida och i Östermalmshallen hittar du matdelikatesser från hela världen. På Östermalm finns också ett stort utbud av museer. Hyr en cykel och ta dig till Humlegården, Dramaten, Historiska museet och Nordiska Galleriet som är några av Östermalms måsten. Bo på hotell på Östermalm om du vill ha nära till några av stadens bästa butiker och nattklubbar.

Norrmalm

Norrmalm är känd för sin prisvärda shopping och här finns många butiker och varuhus att välja bland. Det är också på Norrmalm som den populära saluhallen Hötorgshallen och stadsoasen Kungsträdgården ligger. Unga och shoppingglada resenärer kommer att uppskatta Norrmalm där det finns många billigare övernattningsalternativ. Norrmalm är även Stockholms företagscentrum och har därmed också ett bra utbud av hotell anpassade till de som reser i tjänsten.

Att göra i Stockholm

Några av de bästa sevärdheterna i Stockholm inkluderar friluftsmuseet Skansen, nöjesparken Gröna Lund och Vasamuseet. Stockholms parker är också värda ett besök; välj mellan exempelvis Tantolunden, Brunnsviken eller Djurgården. Unna dig gärna ett besök på någon av Stockholms bästa restauranger; staden har hela nio restauranger med Michelinstjärnor. Kolla in Skyscanners tips på 10 saker att göra i Stockholm

Flyg till Stockholm

Hitta flyg till Stockholm.

Informationen på sidan är från juni 2017.