Stockholm

16 juni 201917 juni 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Stockholm inkluderar Grand Hôtel Stockholm, Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm och Hotel Skeppsholmen baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Stockholm genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Stockholm

från 1 266 SEK
från 1 695 SEK
från 3 003 SEK

Vad säger resenärer om Stockholm?

9,8
Historieälskare
8,6
Friluftsmänniskor
8,5
Matälskare
7,9
Backpackers
7,7
Konst & Designälskare
Medlemmars omdömen (257)
paulo
pauloFigueira da Foz
2017-01-06

Sushi stockholm

Kristina A
Kristina ASan Francisco
2016-01-01

Stockholm är en trygg och vacker stad! Juldekorationer är fantastisk och köttbullar är läcker, men du kan hitta alla typer av livsmedel i denna internationella stad.

Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
2015-11-18

Branding sig som the Capital of Scandinavia, Stockholm är en hip stad med museer, historiska byggnader och fina restauranger. Inte så dyrt som det en gång var, kan staden vara vänlig mot alla budgetar med noggrann planering. Kollektivtrafik stenar och det finns gott om billiga äter runt om i staden. Med Stockholmskortet är inträde till de flesta museer ingår och så är kollektivtrafiken.

Krista Canfield McNish
Krista Canfield McNishSan Francisco
2015-02-21

Stockholm är fylld med rik mat och intressant kultur. Från Vasamuseet till kanelbulle (fantastiska kanelbullar), du är säker på att ha en minnesvärd tid i Stockholm. Suga upp Stockholm över en avkopplande fika (kaffe med kaka, en kanelbulle eller kardemumma smaksatt rulle) och branta själv i år av svenska traditioner.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 1 051 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Stockholm är augusti, med ett genomsnitt på 1 648 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i juni förra året var 1 361 SEK per natt. Det är 2 % högre än det genomsnittliga priset 1 325 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Stockholm är den förväntade genomsnittstemperaturen i juni 14,8 °C/58,6 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 22,4 °C/72,3 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på −5,4 °C/22,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Stockholm är Stockholm Bromma (BMA) (7,22 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Stockholm Arlanda (37,76 km)

Planera en resa till Sverige