Paris

16 dec. 201817 dec. 2018

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Paris inkluderar Le Marceau Bastille, Hôtel R de Paris - Boutique Hotel och Hotel L’Antoine baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Paris genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Paris

från 1 163 SEK
från 1 648 SEK
från 3 553 SEK

Vad säger resenärer om Paris?

9,8
Konst & Designälskare
9,3
Matälskare
9,2
Historieälskare
7,7
Lyxresenärer
6,8
Äventyrsresenärer
Medlemmars omdömen (2993)
Taysia Matene Matene
Taysia Matene MateneAuckland
2017-01-06

heyy

Teneil Roman
Teneil RomanAlbuquerque
2016-07-12

Allt om Paris var underbart! Det var lätt att ta sig runt i staden och de flesta människor var mycket hjälpsamma. Jag kommer att återvända.

Jeremy Knight
Jeremy KnightAmsterdam
2016-11-23

Stor stad med massor av turister, men också massor av trevliga stadsdelar att vandra runt.

Callum Soukup-Croy
Callum Soukup-CroyGlasgow
2016-05-19

En vacker och livlig stad som bör vara högst upp på någons önskelista. Det finns en uppsjö av museer för dem med en kulturell lutande och om du är mer av en foodie sedan ingenting är bättre än väl kokta traditionella franska rätter. Kompromissen; det är orimligt upptagen. Varje museum, varje syn, har en kö och det finns lite sätt att komma runt det. Som sagt, väntetiden är ofta värt det.

Planera en resa till Frankrike