Jämför och spara på hotell i Paris

Tyvärr, Vi stöder inte vistelser längre än 30 nätter.

Utforska vår karta för att hitta ditt perfekta hotell i Paris

Använd vår karta för att hitta hotell nära Paris eller sevärdheter som du vill besöka.

Populära hotell i Paris. Läs gästernas omdömen

Känn dig säker på att du har bokat den perfekta vistelsen. Läs riktiga gästomdömen innan du bokar.

Se fler hotell

Hotell i Paris - jämför billiga hotell i Paris

Metropolen Paris är indelad i 20 områden, arrondissemang, där principen är ju lägre siffra desto mer centralt. I Paris råder det ingen brist på hotell för alla plånböcker, men vill man bo i de mest centrala delarna får man räkna med en högre prisnivå. Hotellens priser skiljer sig också åt beroende på säsong. Högsäsongen för turister i Paris börjar under sen vår och pågår fram till slutet av sommaren. Antalet besökare i staden skjuter även i höjden vid jul och nyår. Det kan vara en bra idé att boka hotell i Paris i god tid; staden tar emot drygt 27 miljoner besökare varje år.

Var ska man bo i Paris?

1:a arrondissementet

Hjärtat av Paris och en utmärkt utgångspunkt för besökare. Här hittar man sevärdheter som Louvren, Triumfbågen och Tuilerieträdgården men också mer moderna måsten som Paris Plage där Parisborna solar och umgås. 1:a arrondissementet ett av Paris allra lyxigaste områden och hotellpriserna är därefter.

2:a arrondissementet

Det här är den franska huvudstadens ,men också ett av Europas viktigaste, finansiella centrum. Utöver börshajar är 2:a arrondissementet även ett populärt område bland modemänniskor och journalister. Här finns ett bra utbud av mellanklasshotell.

3:e arrondissementet

Vill du besöka några riktigt bra museer? Är du dessutom förtjust i att strosa runt på utomhusmarknader? Då är 3:e arrondissementet ett område för dig. Här hittar du bland annat Musée Picasso och smått otroliga Conservatoire des Arts et Métiers där prototyper av nästintill varje viktig uppfinning finns att beskåda. Området har ett stort utbud av hotell och övernattningsalternativ och här är det möjligt att hitta ett riktigt billigt boende.

4:e arrondissementet

Upplev resterna av medeltida Paris tillsammans med ett världskänt nattliv i den södra delen av distriktet Marais. Bor du i detta arrondissement har du gångavstånd till både Notre Dame och den utsökta byggnaden Hôtel de Ville. Här hittar man även den välbesökta shoppinggatan rue des Francs-Bourgeois. Och så kanske det viktigaste av allt – i området finns över ett tusen restauranger och liksom i det 3:e arrondissementet finns här flera bra budgethotell.

Att göra i Paris

Paris är ett av världens populäraste besöksmål och det råder ingen brist på varken sevärdheter eller evenemang oavsett när man kommer hit. Några av den franska huvudstadens mest kända sevärdheter är Eiffeltornet, Louvren, Triumfbågen och Notre Dame. Shoppingstråket Champs-Élysées, basilikan Sacré-Coeur och Jardin du Luxembourg är några andra av stadens måsten. Kolla in vår reseguide för mer tips på sevärdheter och besöksmål i Paris.

Flyg till Paris

Hitta flyg till Paris

Informationen på sidan är från juli 2017.