Våra första steg mot hållbarhet

Vi har gjort det till vårt uppdrag att leda hela världens övergång till ett modernt och hållbart resande. Vi ligger fortfarande i startgroparna men är fast beslutna att göra en positiv skillnad. Här är några av de förändringar som vi inför.

Vi ger dig grönare alternativ

Du talade om att du vill ha mer information om hur de olika flygen påverkar miljön. Nu ser du märkningen ”Grönare val” när du gör en sökning, och den visar vilka flyg som släpper ut mindre koldioxid. Under det senaste året har över 10 miljoner resenärer redan valt flyget med de minsta utsläppen för den aktuella rutten.

Ta med ditt samvete på resan

Vi sammanför resebranschen

I Travalyst, som leds av hertigen av Sussex, ingår globala branschledare som Trip.com Group, TripAdvisor, Booking.com och Visa. Vi förenas av en gemensam passion för resor och en tro på att resandet verkligen kan vara en god kraft.

Genom Travalyst bidrar vi till att säkra en positiv framtid för resmål och lokalsamhällen i alla delar av världen för kommande generationer. Det handlar om att bevara naturresurser, lätta på trycket på mycket välbesökta resmål och hitta mer verkningsfulla sätt att minska och kompensera för koldioxidutsläpp i samband med resor.

Vi vet att vi har ett ansvar för vår planet och för varandra, och tillsammans är vi en katalysator för förändring.

Läs om Travalyst

Vi vill ta vårt ansvar

Trots att vi är ett globalt företag med kontor i Europa, Nordamerika och Asien kan vi tack vare våra videokonferenser flyga så lite som möjligt i jobbet.

När jobbet kräver att vi faktiskt måste flyga kompenserar vi för vår miljöpåverkan genom vårt samarbete med SkyNRG. De är världsmarknadsledande när det gäller hållbara flygbränslen och lovar upp till 75 % mindre koldioxidutsläpp.

Mer om hållbart bränsle