Karta

Flyg till London

Information per februari 2018

Hitta billiga flyg till London

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till London. Om du är flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till London. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till London går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till London

Du kan resa till London med direktflyg från Stockholm, Göteborg, Östersund och Köpenhamn.

Flygbolag som erbjuder flyg till London

SAS, Norwegian och British Airways är några av de flygbolag som erbjuder direkta flyg från Sverige till London. Ett flertal andra flygbolag erbjuder också flyg med mellanlandning. Från Köpenhamn kan du flyga med bland annat SAS och British Airways till London.


Här hittar du en fullständig lista över flygbolag som erbjuder flygresor till London.

Ankomst till London

London har flera ankomstflygplatser: London City (LCY), Gatwick (LGW), Stansted (STN) och London Heathrow (LHR). Samtliga flygplatser har goda förbindelser med centrala London och du kan ta dig dit med exempelvis taxi, tåg eller buss. Det går också att hyra bil på flygplatserna. Använd Skyscanner för att jämföra hyrbilar i London.

Bästa tiden att resa till London

London är en stad som lockar besökare året om. Under storhelgerna anordnas det ofta mycket aktiviteter och evenemang. Många väljer att besöka London under senvåren och tidiga hösten, mycket på grund av det behagliga vädret.

Vädret i London

London har ett maritimt klimat med varma somrar och svala vintrar. På somrarna brukar temperaturen ligga på 20-22 grader dagtid och 12-14 grader under natten. På vintrarna ligger temperaturen på mellan 2-8 grader. Det regnar ofta i London.

Saker att se och göra i London

London är en metropol med ett enormt utbud av besöksmål, historiska sevärdheter, shopping och nöjen. London Eye, Big Ben och Towern hör till några av Londons mest populära sevärdheter. Ett besök på British Museum, en picknick i Hyde Park och lite shopping på Oxford Street hör till några måsten i London.

Läs mer

10 saker att göra i London

Mat med utsikt: Restauranger i Londons skyskrapor

Hotell i London

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i London.

Resor till Storbritannien

Storbritannien är så mycket mer än bara London. Jämför resor till Storbritannien hos Skyscanner.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära London

Vanliga frågor

Det finns 6 flygplatser i London: London Heathrow, London Gatwick, London Stansted, London Luton, London City och London Southend.
Gulf Air, Oman Air, Nouvelair, Norwegian, GOL Linhas Aéreas, BA Cityflyer, Tianjin Airlines och TUI flyger alla direkt till London.
Den billigaste månaden att flyga till London är februari.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.