Karta

Flyg Umeå - London

Flyginformation Umeå till London

Billigaste returpriset senaste månaden

1.557 SEK

Flygbolag med direktflyg

0

Genomsnittlig flygtid, total distans 1802 kilometer

4 timmar 25 minuter

Populäraste flygbolaget senaste månaden

SAS

London Heathrow, London Gatwick, London Stansted, London Luton och andra

6 flygplatser

Informationen är från december 2015

Flygbolag som flyger från Umeå till London

Flygbolagen SAS och Norwegian erbjuder flyg från Umeå till London med mellanlandning på Arlanda.

Terminalinformation – avresa

Umeå flygplats är en liten flygplats med ett bra basutbud. Här finns en Duty Free Store, en restaurang och ett kafé. Flygplatsen består av en terminalbyggnad och samtliga passagerare erbjuds gratis Wifi.

Terminalinformation – ankomst

Om ditt flyg går till Heathrow kommer du sannolikt att ankomma vid terminalerna två eller fem. Flygplatsen Stansted har däremot bara en terminal och på Gatwick är det den södra terminalen (South) som gäller för flyg från Sverige. Alla flygplatser har goda kommunikationer och det är lätt att ta sig in till centrala London oavsett när åp dygnet ditt flyg anländer. En taxiresa från Gatwick till London kostar ungefär 70 GBP, vilket är cirka 800 kronor. Samma resa från Stansted flygplats kostar lite mer, drygt 90 GBP, cirka 1000 kronor. Det sistnämnda priset får du också betala för en taxiresa från Heathrow in till centrala London.  

Praktisk information

Det är -1 timmes tidsskillnad mellan Umeå och London. Vädret är ungefär detsamma som i Sverige och det är vanligt med regn i Storbritannien året om.

Svenska medborgare måste ha en giltig resehandling i form av pass eller Nationellt ID-kort för att flyga till Storbritannien.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.