Karta

Flyg Stockholm - Beirut

Flyginformation Stockholm till Beirut

Billigaste returpriset senaste månaden

1.923 SEK

Flygbolag med direktflyg

1

Flyg per vecka

1

Genomsnittlig flygtid, total distans 3139 kilometer

4 timmar 25 minuter

Populäraste flygbolaget senaste månaden

Germania

Beirut

1 flygplats

Information per januari 2018

Flygbolag som flyger från Stockholm till Beirut

Flygbolaget Germania erbjuder flyg från Stockholm till Beirut med 1 avgång i veckan. Den genomsnittliga tiden för flyg Stockholm-Beirut är 4 timmar och 25 minuter.

Avresa från Stockholm

Flyg från Stockholm till Beirut avgår från Arlanda flygplats. Du kan enkelt ta dig till flygplatsen oavsett vilken tid på dygnet ditt flyg avgår. Ett transportalternativ är snabbtåget Arlanda Express. På flygplatsen hittar du ett stort utbud av såväl matställen som service och butiker, men även växlingskontor, kemtvätt och frisör. Om du känner för att äta eller dricka lite innan du går ombord ditt flyg till Beirut, har du en mängd alternativ att välja mellan på flygplatsen. Oavsett om du är sugen på snabbmat, sushi, veganskt eller mat baserad på lokala råvaror, hittar du detta på Arlanda flygplats. I väntan på ditt flyg kan du också utnyttja flygplatsens gratis WiFi.

Ankomst till Beirut

Flyg till Beirut från Stockholm ankommer på Beirut-Rafic Hariris internationella flygplats. Flygplatsen ligger knappt en mil från centrala Beirut. Flygplatsen saknar anslutningar till kollektivtrafiken. Det smidigaste sättet att ta sig från flygplatsen och in till centrala Beirut, är med taxi. Se dock till att koma överens om priset innan du påbörjar resan.

Generell information om att flyga från Stockholm till Beirut

Svenska medborgare som ska resa till Libanon, behöver visum. Detta kan fås vid den libanesiska gränsen, men det rekommenderas att man kontaktar Libanons ambassad i Stockholm för att försäkra sig om vad som gäller. Tänk också på att olika flygbolag kan ha olika tider för incheckning, se därför till att kontrollera vad som gäller för din flygresa i god tid.

Vad du kan förvänta dig i Beirut

Libanons huvudstad har ett Medelhavsklimat med mycket heta somrar och milda vintrar. Under sommaren ligger temperaturen på runt 30 grader och på vintern sjunker den sällan under 10 grader. Vintern är den regnigaste perioden på året. I Beirut tar man sig enklast fram till fots eller med buss. Bussförbindelser finns också till en rad städer i närområdet. Du som ska besöka Beirut, kan också ta dig runt med hyrcykel som sedan en tid tillbaka finns på flera platser i staden. Prisnivån i Beirut är lägre än i Sverige. En trerättersmiddag för två personer på en mellanklassrestaurang kostar cirka 430 kronor, en stor starköl cirka 16 kronor och en kopp kaffe ungefär 30 kronor. Valutan i Libanon är libanesiskt pund (LBP). Beirut ligger en timme före Sverige, när klockan är 20.00 i Beirut, är den 19.00 i Sverige.

Läs mer om Beirut

Världens konstigaste skidorter

Hotell i Beirut

Sök och jämför hotell på Beirut.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.