Karta

Jämför billiga flyg från Stockholm

Billiga flyg från Stockholm

 

Så tar du dig till flygplatserna

I Stockholmsområdet hittar du fyra flygplatser, vilket gör det enkelt att hitta billiga flyg från Stockholm. Flygplatserna är Arlanda, Bromma, Skavsta samt Västerås flygplats. Bromma flygplats är den som ligger mest centralt, följt av Arlanda, men samtliga flygplatser kan nås snabbt och enkelt med kollektivtrafik, egen bil eller taxi. Arlanda kan exempelvis nås med snabbtåget Arlanda Express som går direkt från Stockholms central. Flygbussarna är ett annat alternativ.

 

Destinationer

Informationen är från maj 2016

Du kan nå så gott som hela världen med flyg från Stockholm, oavsett om det är storstad, strand eller skiddestinationer som du är intresserad av. Flyg från Stockholm direkt till USA, Thailand, Ryssland eller varför inte Aruba? För dig som är intresserad av billiga flyg från Stockholm är Skavsta flygplats en bra utgångspunkt som trafikeras av de två kända lågprisflygbolagen Wizzair och Ryanair. Du kan flyga från Skavsta till flera destinationer i Italien, Spanien och Polen för att nämna några. Om du hellre tar ett flyg från Västerås flygplats kan du prova det isländska lågprisflygbolaget WOW air som flyger direkt till bland annat Reykjavik, Toronto, Montreal, Boston, Washington D.C, Los Angeles och San Francisco.

 

På flygplatserna

Du som tar ett flyg från Stockholm kan se fram emot att få ett fantastiskt utbud av service, inte minst om du flyger från Arlanda. På Arlanda hittar du ett mycket generöst utbud av butiker och matställen men också serviceinrättningar som kemtvätt och apotek. Bland matställena på Arlanda finns exempelvis hamburgerrestaurangen Max, Starbucks och Johan & Nyström samt butiker som Victorias Secret, World of Toys och Designtorget.

Du som tar ett flyg från Bromma har fyra restauranger och två affärer på flygplatsen och för dig som har ett flyg från Skavsta finns tre matställen att se fram emot samt en tax free-affär och en Pressbyrån.

På Västerås flygplats finns två barer, en restaurang/kafé och en tax free-butik.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Stockholm

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.