Budapest

28 juli 201929 juli 2019

2 gäster - 1 rum

Fly Stay Save + Få särskilda hotellrabatter när du bokar flyg via oss. Jippi!
Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Budapest inkluderar Danubius Health Spa Resort Margitsziget, Hotel Nemzeti Budapest - Mgallery och Ibis Styles Budapest Citywest baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Budapest genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Budapest

från 733 SEK
från 1 031 SEK
från 1 782 SEK

Vad säger resenärer om Budapest?

9,8
Historieälskare
8,4
Nattuggla
7,7
Matälskare
7,7
Konst & Designälskare
7,3
Backpackers
Medlemmars omdömen (432)
Yvonne Brett
Yvonne BrettSan Diego
2016-06-08

Jag tillbringade en vecka i Budapest och det var knappt tillräckligt med tid att skrapa på ytan av alla de saker som du kan se och göra där. Halászbástya, baden, kyrkor, broar, museer, etc. Glöm inte om mat och vin! Det är fantastiskt där. Dessutom är det mycket mer rimligt att besöka här än närliggande Wien.

Leow Cheng Lam
Leow Cheng Lamklang
2016-05-27

Budapest ligger i Ungern. Den populära destinationen är Fiskarbastionen, Matthias kyrka, Donau, Hjältarnas torg och Buda slott.

Child of Bohemia
Child of BohemiaKapstaden
2015-09-15

Europeisk konst förtjänar denna titel. Budapest är staden full av kultur, bra nattliv och fantastiska historia.

Divisha Maroli
Divisha MaroliAmsterdam
2015-04-25

En av Europas relativt dolda pärlor. En stor destination för människor på en budget. Gå innan kommersialisering förstör det!

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är februari, med ett genomsnitt på 774 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Budapest är maj, med ett genomsnitt på 1 242 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i juli förra året var 1 055 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Budapest är den förväntade genomsnittstemperaturen i juli 22,0 °C/71,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 27,7 °C/81,9 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −2,8 °C/27,0 °F.
Närmaste flygplatsen för Budapest är Budapest (BUD) (16,18 km).

Planera en resa till Ungern