Karta

Flyg till Stockholm

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Stockholm

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Stockholm. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Stockholm. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Stockholm går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Stockholm

Direktflyg till Stockholm finns från följande flygplatser i Sverige: Visby, Göteborg, Malmö, Ronneby, Umeå, Helsingborg, Trollhättan, Sundsvall, Kristianstad, Skellefteå, Luleå Kallax, Kalmar, Örnsköldsvik, Halmstad, Växjö, Östersund, Kiruna, Jönköping Axamo, Kramfors, Karlstad, Lycksele Hedlunda, Sveg, Hagfors och Vilhelmina Sagadal. Du kan också flyga till Stockholm direkt från Köpenhamn.

Flygbolag som erbjuder flyg till Stockholm

Ett flertal flygbolag erbjuder direkta flyg till Stockholm, däribland SAS, BRA och Norwegian. Här finns en lista över flygbolag som flyger till Stockholm.

Ankomst till Stockholm

Flyg till Stockholm ankommer på flygplatserna Arlanda, Bromma, Skavsta eller Västerås. Samtliga flygplatser har goda kommunikationer med centrala Stockholm, ett transportalternativ är Flygbussarna. Vill du hellre ta dig fram på egen hand, kan du hyra en bil i Stockholm och hämta upp den på din flygplats.

Bästa tiden att resa till Stockholm

Stockholm lockar besökare året om, även om de flesta kommer hit under sommarmånaderna. Det anordnas mängder med aktiviteter och evenemang i Stockholm året om.

Vädret i Stockholm

Stockholm har ett tempererat klimat med fyra tydliga årstider. Juli är den varmaste månaden på året och januari-februari är de kallaste. Juli är också den regnigaste månaden.

Saker att se och göra i Stockholm

Den svenska huvudstaden räknas till en av världens vackraste och bjuder på ett utbud av restauranger, shopping och nöjen i världsklass. Bland Stockholms populäraste sevärdheter finns skeppet Vasa, Stockholms slott och Skansen. Gamla stan och Djurgården lockar också många besökare.

Läs mer

10 saker att göra i Stockholm

Hotell i Stockholm

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Stockholm.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Stockholm

Vanliga frågor

Det finns 4 flygplatser i Stockholm: Stockholm Arlanda, Stockholm Skavsta, Stockholm Bromma och Stockholm Västerås.
transavia, Novair, Nouvelair, Braathens Regional Airways, Norwegian, GOL Linhas Aéreas, TUI och Laudamotion flyger alla direkt till Stockholm.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.