Sydney

27 sep. 201928 sep. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Sydney inkluderar Rendezvous Hotel Sydney Central, Castlereagh Boutique Hotel, an Ascend Hotel Collection Member och Metro Aspire Hotel Sydney baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Sydney genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Sydney

från 872 SEK
från 1 017 SEK
från 1 586 SEK

Vad säger resenärer om Sydney?

9,8
Familjeresenärer
9,8
Äventyrsresenärer
9,7
Friluftsmänniskor
8,3
Matälskare
8,1
Backpackers
Medlemmars omdömen (375)
Micheal Davies
Micheal DaviesSydney
2016-07-20

Tack vare den feniciska Resort, tycker min chef jag är ett geni! I sista stund bestämde han sig för att delta i ett evenemang på konventionen och utställningscenter och bad mig ordna Broad boende. Jag löste problemet genom att boka en lägenhet på feniciska, bara 100 meter från händelsen!

Jerry Diamoy
Jerry DiamoyNewcastle
2016-07-03

Onekligen vackra, rena, moderna och levande, är Sydney en stad inbäddat i en ficka i sydöstra Australien kust som balanserar utrymme och atmosfär med beroendeframkallande, livliga rörelse i stadslivet.

Michell Jonson
Michell JonsonSydney
2016-06-22

När du letar efter Gold Coast semesterboende Broad lägenheter är det bästa. Vi bor alltid på den feniciska, som den har allt vi behöver, det är nära till stranden och affärer, och bara en kort bilresa från nöjesparker. Det är perfekt!

Leow Cheng Lam
Leow Cheng Lamklang
2016-04-29

Vilken beautuful och fantastisk hamnstad, med en mängd olika upplevelser som erbjuds att glädja alla besökare. Sydneys attraktioner, evenemang, festivaler, shopping och restauranger scen.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är september, med ett genomsnitt på 1 453 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Sydney är december, med ett genomsnitt på 1 913 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i september förra året var 1 598 SEK per natt. Det är 4 % lägre än det genomsnittliga priset 1 673 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Sydney är den förväntade genomsnittstemperaturen i september 16,1 °C/60,9 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis januari med en genomsnittstemperatur på 26,9 °C/80,4 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 7,9 °C/46,2 °F.
Närmaste flygplatsen för Sydney är Sydney (SYD) (8,35 km).

Planera en resa till Australien