Jämför och spara på hotell i Barcelona

Tyvärr, Vi stöder inte vistelser längre än 30 nätter.

Utforska vår karta för att hitta ditt perfekta hotell i Barcelona

Använd vår karta för att hitta hotell nära Barcelona eller sevärdheter som du vill besöka.

Populära hotell i Barcelona. Läs gästernas omdömen

Känn dig säker på att du har bokat den perfekta vistelsen. Läs riktiga gästomdömen innan du bokar.

Se fler hotell

Hotell i Barcelona - jämför billiga hotell i Barcelona

Barcelona är en av svenskarnas populäraste destinationer året runt. En weekend i Barcelona står på mångas topplista över semesterplaner. Här kan du kombinera sol och bad med storstad, som dessutom bjuder på ett utmärkt klimat under stora delar av året. Du som letar efter hotell i Barcelona har en uppsjö med alternativ att välja bland; det är inte heller svårt att hitta billiga hotell i Barcelona om du är ute i god tid med din bokning.

Var ska man bo i Barcelona?

Ciutat Vella

”Den gamla staden” är Barcelonas historiska stadsdel som innehåller några av stadens äldsta och vackraste byggnader; Katedralen, Börsen, stadshuset och regeringspalatset är några av byggnaderna som finns att beundra här. I Ciutat Vella ingår fyra stadsdelar; el Barri Gòtic, el Raval, Sant Pere och la Barceloneta. Du som vill bo mitt i Barcelonas hjärta ska satsa på ett hotell i Ciutat Vella.

Gràcia

Parc Güell är en av de mest kända sevärdheterna i området Gràcia. Titta efter hotell i Gràcia om du vill bo i ett lugnare område med många vackra torg, färre turister och många internationella restauranger. Missa inte ett besök på shoppinggatan Carrer de Verdi.

Eixample

Eixample är en av världens mest tätbefolkade stadsdelar och en populär plats för de som söker ett billigare boende, det finns till exempel ett stort antal hotel i Eixample. Du som vill bo på ett vanligt hotell i Eixample har ett stort utbud att välja bland. Ett tips är att boka ett boende nära paradgatan Pg. de Gràcia för att ha nära till det bästa i Eixample.

Les Corts

Les Corts är en mer exklusiv stadsdel där du bland annat hottar Barcelonas universitet och flera högskolor. Leta efter hotell i Les Corts om du vill bo nära Spaniens största fotbollsarena; Camp Nou. Området bjuder också på många fina parker, lugna torg och några av Barcelonas mest exklusiva butiker. Les Corts är ett utmärkt område att bo i för dig som reser med småbarn.

Sants-Montjuïc

Barcelonas största stadsdel där du bland annat hittar stadens centralstation, Sants Estació, det vackra torget Plaça Espanya och berget Montjuïc. Bo på hotell i Sants-Montjuïc om du vill ha nära till bra kommunikationer. Det är också i detta område som du kan hitta några riktigt billiga hotell i Barcelona.

Att göra i Barcelona

Tycker du om spännande arkitektur, bra shopping och ett stort utbud av matställen är Barcelona en utmärkt destination för dig. Sagrada Familia, Parc Güell och paradgatan La Rambla är några av Barcelonas mest kända sevärdheter. Marknaden La Boqueria, berget Montserrat och stadens gotiska kvarter ligger också högt på måste-listan i denna stad.

Behöver du inspiration till din resa till Barcelona? Läs Skyscanners lista över 10 saker att göra i Barcelona

Flyg till Barcelona

Hitta flyg till Barcelona. 


Informationen på sidan är från juni 2017.