Barcelona

9 apr. 202010 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Barcelona inkluderar Paseo de Gracia Bas Apartments Barcelona, Hotel Villa Emilia och Apartments Sixtyfour baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Barcelona genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Barcelona

från 1 195 SEK
från 1 263 SEK
från 2 252 SEK

Vad säger resenärer om Barcelona?

9,8
Historieälskare
9,5
Matälskare
8,6
Nattuggla
8,6
Konst & Designälskare
8,3
Friluftsmänniskor
Medlemmars omdömen (1931)
Callum Soukup-Croy
Callum Soukup-CroyGlasgow
2016-10-03

Jag älskar den här staden och jag garanterar att du kommer också. Vädret är perfekt, kulturen riklig, maten utsökt och sangria friflytande. Det är verkligen något att se här för alla oavsett dina intressen och det är lätt att kombinera med några dagar på en av de många närliggande badorter.

Suzan Sutherland
Suzan SutherlandAlmere
2016-05-20

Barcelona grundades av fenicierna och kartagerna. Det ursprungliga namnet på staden var Barcino, troligen uppkallad efter den Carthaginian linjalen Hamilcar Barca. Romarna kom på 1: a århundradet f.Kr. välja som huvudstad i regionen, första Tarraco (nuvarande Tarragona) och sedan den 3: e århundradet Barcino (Barcelona). Rester från denna period kan fortfarande hittas i Barcelona, ​​särskilt på Plaza del Rei och de gotiska kvarteren. Efter romarna, visigoterna ockuperade staden och bytte namn till Barcinona i den 5: e århundradet Senare, under den 8: e århundradet Barcinona ockuperades av morerna återstående under deras kontroll för ytterligare 100 år tills Frankerna erövrade staden igen. Den spanska återerövringen började i denna zon, som blev känd som den spanska Marches (La Marca Hispanica). Under denna period var regionen uppdelad i län, den viktigaste av dessa var länet av Barcelona. Greven av Barcelona Wilfred den håriga gav upphov till den katalanska nationen om inrättande av ett ärftliga följd. År 988 Count Borrell II blev självständigt från den karolingiska imperiet för länet i Barcelona, ​​territorium länet utvidgas bildar regionen som skulle senare känd som Katalonien. Katalonien blev en del av kronan av Aragonien, men med unionen av riken Aragonien och Kastilien, började Barcelona att förlora sin betydelse och makt. Under de följande åren, konflikter höjde mellan Barcelona och Madrid. Barcelona förbjöds handel med de amerikanska kolonierna och i den 17: e århundradet Katalonien gick i krig med Spanien, förklarar sig självständigt med stöd av Frankrike. I detta krig Spanien förlorade regionen Roussillon och andra delar av Katalonien som numera franska territorierna, en situation som skulle hända igen i historien om Katalonien när det invaderades av de franska trupperna i Napoleon, men den här gången de territorier var återvände till Spanien efter nedgången av den franska imperiet. Staden började få betydelse igen under den industriella revolutionen i den 19: e århundradet, är säte för Världsutställningen 1888. När sitt inflytande utvanns, Katalonien återvände till sina nationalistiska anspråk kräver mer politisk frihet och öka dess kulturella identitet. På 20-talet, dock politiskt förtryck under diktatur Franco hindras oberoende Katalonien. Efter regering Franco, återhämtade Katalonien sin politiska auktoritet och staden Barcelona blev en av de viktigaste och attraktiva i Spanien. I den senaste historien om staden kan vi inte glömma att Barcelona var platsen för de olympiska spelen 1992 med stor internationell framgång. Nyligen var också säte för den universella Forum of Cultures (2004)

Tiffany Bradshaw
Tiffany BradshawCulver City
2016-05-11

Jag åt min väg genom Barcelona och hade massor av tapas. Jag gillade potatis Bravas med vitlök sås. Jag kom hem och verkligen ville ha dem i mitt liv, så jag började forska recept. Jag hittade paella var OK, men ingenting så fantastiskt som vad jag hade även i Los Angeles. Jag trodde att det var en underbar plats att besöka. Folk var kallt och vädret är fint. Jag älskade tjänsten på restauranger som vi besökte. Jag rekommenderar det till alla

HAYDEE
HAYDEEBrooklyn
2016-03-14

Älskande Spanien !!! Barcelona är vacker full av historia, kultur, fantastisk mat, parker, museer och nattliv!

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 1 120 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Barcelona är juni, med ett genomsnitt på 2 202 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 1 593 SEK per natt. Det är 2 % lägre än det genomsnittliga priset 1 635 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Barcelona är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 14,1 °C/57,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 28,9 °C/84,0 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 5,3 °C/41,5 °F.
Närmaste flygplatsen för Barcelona är Barcelona (BCN) (11,37 km).

Planera en resa till Spanien