London

26 mars 201927 mars 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i London inkluderar Manor Hotel, Goodwood Hotel och Apollo Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i London genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i London

från 962 SEK
från 1 693 SEK
från 3 884 SEK

Vad säger resenärer om London?

9,8
Historieälskare
8,3
Matälskare
8,3
Familjeresenärer
7,9
Lyxresenärer
7,8
Äventyrsresenärer
Medlemmars omdömen (2195)
Aaron Lockwood
Aaron LockwoodMaidenhead
2012-08-25

kl

Aubrey Forbus
Aubrey ForbusAlexander City
2017-08-27

resa under en livstid! fick rida på toppen av en dubbeldäckare i mycket framsätena.

Callum Soukup-Croy
Callum Soukup-CroyGlasgow
2017-08-27

En stad med något för alla; kultur, nattliv, shopping, konst, familj och mer. Jag tvivlar på att det är möjligt att köra slut på saker att göra i denna fantastiska plats. Alla de stora sevärdheterna få upptagen så om du kan planera i förväg och boka biljetter på nätet för att hoppa köer (t.ex. London Eye) annars kommer du att tillbringa en hel del tid på att vänta. Även om de flesta av museer, särskilt de i Knightsbridge, är gratis har du fortfarande att köa eftersom de får så populär. Om du är i nattlivet sedan vara säker på att fånga en show i teaterdistriktet och sedan slå stolpar Soho.

Travelshrimp
TravelshrimpGraz
2017-08-27

London är en fantastisk stad. Definitivt värt att besöka mer än en gång eftersom det finns så många saker att utforska. Jag rekommenderar starkt att besöka East London (allt runt Bethnal Green (Hackney City Farm, Broadway marknaden, Rib Man i Brick Lane på en söndag). East London är särskilt häftigt för unga människor som redan såg alla turister grejer.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är mars, med ett genomsnitt på 1 607 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i London är juli, med ett genomsnitt på 2 581 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i mars förra året var 1 875 SEK per natt. Det är 6 % lägre än det genomsnittliga priset 1 988 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.

Planera en resa till Storbritannien