Jämför och spara på hotell i London

Tyvärr, Vi stöder inte vistelser längre än 30 nätter.

Utforska vår karta för att hitta ditt perfekta hotell i London

Använd vår karta för att hitta hotell nära London eller sevärdheter som du vill besöka.

Populära hotell i London. Läs gästernas omdömen

Känn dig säker på att du har bokat den perfekta vistelsen. Läs riktiga gästomdömen innan du bokar.

Se fler hotell

Hotell i London - jämför billiga hotell i London

Storbritanniens huvudstad är en av världens mest besökta turiststäder. Med sina 13 miljoner invånare är London Europas största metropol och ett av världens största finansiella centrum. London är känt för sitt stora utbud av shopping, nöjen och kultur som årligen lockar miljoner besökare. Omkring 700 000 svenskar besöker Storbritannien varje år och London är i särklass det populäraste resmålet. Utbudet av hotell i London är mycket stort och är du ute i god tid är chansen stor att du kan boka ett hotell som både är prisvärt och som har ett bra läge.

Var ska man bo i London?

Westminster

Bo på hotell i Westminster om du vill ha nära till Buckingham Palace, Big Ben och Madame Tussauds som bara är några exempel på sevärdheter som finns att beskåda här. I området finns ett mycket stort utbud av hotell men också vandrarhem, pensionat och bed & breakfast. Westminster är ett utmärkt område för både barnfamiljer och backpackers som önskar bo centralt och prisvärt.

Camden

I bohemiska Camden är det aldrig långt till närmaste bar och inte heller till någon av områdets välbesökta marknader, där den mest kända är Camden Market och där allt från hantverk till kläder och frukt kan fyndas. Om du bor på hotell i Camden har du nära till spännande matställen och kulturella evenemang. Är du en resenär som uppskattar alternativa livsstilar och inte minst musik är Camden rätt ställe för dig.

Kensington and Chelsea

I trendiga Kensington and Chelsea finns några av stadens främsta sevärdheter och besöksmål. King´s Road, Notting Hill och Kensington High Street är några exempel. Det finns över 250 hotell i Kensington and Chelsea, varav många fyr- och femstjärniga alternativ för den kräsne resenären som vill ha det bästa London har att erbjuda.

Hackney

Multikulturella Hackney har på senare år utvecklats till en fashionabel stadsdel med många bra restauranger och barer. Bor du på hotell i Hackney har du nära till fina parker, däribland den stora Victoria Park där det under sommarmånaderna anordnas festivaler och andra evenemang. Även parken London Fields, där det under söndagarna hålls marknad, är ett uppskattat besöksmål i Hackney.

Att göra i London

Att ta en weekend i London är populärt bland många svenskar och staden har ett fullspäckat utbud av shopping, restauranger och sevärdheter. Big Ben, London Eye och Buckingham Palace är några av de mest kända sevärdheterna. En shoppingtur på Harrods och ett besök på London Zoo är två andra måsten under ett besök i London. Ska du besöka London och behöver mer inspiration och tips? Kolla in Skyscanner bästa tips på 10 saker att göra i London

Flyg till London

Hitta flyg till London


Informationen på sidan är från juni 2017.