Köpenhamn

16 jan. 201917 jan. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Köpenhamn inkluderar Absalon Hotel, Copenhagen Plaza och Hotel Kong Arthur baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Köpenhamn genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Köpenhamn

från 1 005 SEK
från 1 491 SEK
från 2 768 SEK

Vad säger resenärer om Köpenhamn?

9,8
Konst & Designälskare
8,6
Matälskare
8,5
Historieälskare
8,0
Friluftsmänniskor
7,8
Backpackers
Medlemmars omdömen (213)
Callum Soukup-Croy
Callum Soukup-CroyGlasgow
2017-05-24

Vacker stad. Det är inte konstigt att danskarna är alltid rankad som en del av de lyckligaste människorna i världen när de kommer att kalla en stad som Köpenhamn hem. Det finns en myriad av saker att göra här och några utmärkta kulturmiljöer. En av de måste se platser för alla med intresse för öl är Carlsberg bryggeri som gör utmärkta turer med provsmakare i slutet.

Keane
KeaneSan Francisco
2016-06-10

Vacker stad med ett stort historiskt distrikt som är lätt walkable. Folk är vänliga och maten är god. Liksom de flesta av Skandinavien, det är verkligen dyr, så bara ha det i åtanke.

Kristina A
Kristina ASan Francisco
2016-06-10

Friendly säker Köpenhamn är en magisk plats att tillbringa några dagar! Det är vackert vid jul och jag är säker på sommaren! Ta en kanaltur på en solig dag för den bästa utsikten.

Child of Bohemia
Child of BohemiaKapstaden
2016-06-10

Första gången jag besökte staden jag falled kär i den. Köpenhamn är fantastisk plats, med vänliga och hjälpsamma människor som var leende på läpparna. Denna stad är inte stor, så att du kan bara slappna av och gå runt och njuta av atmosfären.

Planera en resa till Danmark