Jämför och spara på hotell i Köpenhamn

Tyvärr, Vi stöder inte vistelser längre än 30 nätter.

Utforska vår karta för att hitta ditt perfekta hotell i Köpenhamn

Använd vår karta för att hitta hotell nära Köpenhamn eller sevärdheter som du vill besöka.

Populära hotell i Köpenhamn. Läs gästernas omdömen

Känn dig säker på att du har bokat den perfekta vistelsen. Läs riktiga gästomdömen innan du bokar.

Se fler hotell

Hotell i Köpenhamn - jämför billiga hotell i Köpenhamn

Danmark huvudstad bjuder på mängder av attraktioner, utmärkt shopping och restauranger i världsklass. Ta en weekend i Köpenhamn och upplev danskarnas ”hygge”. Ta dig fram till fots, eller varför inte på en hyrcykel, och insup den fina arkitekturen och den härliga atmosfären. Upplev Köpenhamns nattklubbar, konstmuseer och aktiviteter för både stora och små. Köpenhamn är en perfekt stad att besöka året om.

Var ska man bo i Köpenhamn?

Köpenhamns centrum

Det största utbudet av hotell i Köpenhamn finns i stadens centrala delar. Köpenhamns centrum, Indre by på danska, innefattar den kända shoppinggatan Ströget, kanalkvarteren kring Nyhavn och sevärdheter som Rosenborgs slott, Amalienborg och Tivoli. Om du bor på hotell i Köpenhamns centrum har du gångavstånd till några av de bästa delarna av staden.

Nørrebro

I hippa Nørrebro hittar du mängder med restauranger, designbutiker och ett stort utbud av streetfood. Stadsdelen är Köpenhamns mest multikulturella, vilket syns inte minst på restaurangutbudet. Stämningen i Nørrebro är mer avslappnad än i centrum och området känns mer som en by än en stadsdel i en huvudstad. Bo på hotell i Nørrebro om du vill ha nära till god och prisvärd mat, ett trevligt nattliv och en spännande gatubild.

Vesterbro

Den gamla arbetarstadsdelen Vesterbro har gått från att vara en ruffig och nedgången till av staden till att bli en favorit bland barnfamiljer och studenter. Vesterbro har en avslappnad och sofistikerad atmosfär med färgglada hus och kullerstensgator. Det är i Vesterbro som du hittar ett av Köpenhamns mest kända besöksmål; Tivoli.

Østerbro

Østerbro är Köpenhamns lite finare område, känt för sina trendiga butiker, parkområden och några av stadens bästa restauranger. Besökare som reser med barn väljer ofta att bo på hotell i Østerbro då området är familjevänligt. Den shoppingglade besökaren kommer att uppskatta en tur på Østerbrogade som är shoppingstråket nummer ett här.

Frederiksberg

Frederiksberg kallas ibland för Köpenhamns svar på Notting Hill i London, vilket inte är svårt att förstå. Området är känd för sitt stora utbud av museer, konstgallerier och inte minst spännande restaurangutbud. Frederiksberg är, liksom Østerbro, en lite finare del av den danska huvudstaden. Är du en gourmet bör du bo på hotell i Frederiksberg där du hittar ”delikatessgatan” Værnedamsvej som är ett paradis för matälskaren.

Att göra i Köpenhamn

Nöjesparken Tivoli, Nationalmuseet, Den lille havfrue och Nyhavn är några av Köpenhamns populäraste besöksmål. Bland alla sevärdheter i Köpenhamn finns också Rosenborgs slott, Amalienborg och shoppinggatan Ströget. Vill du har mer inspiration till Köpenhamn kan du kolla in Skyscanner guide till 10 måsten i Köpenhamn

Flyg till Köpenhamn

Hitta flyg till Köpenhamn.

Informationen på sidan är från juni 2017.