Düsseldorf

27 sep. 201928 sep. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Düsseldorf inkluderar Hotel Am Spichernplatz baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Düsseldorf genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Düsseldorf

från 944 SEK
från 1 162 SEK
från 2 337 SEK

Vad säger resenärer om Düsseldorf?

9,8
Konst & Designälskare
9,2
Nattuggla
9,1
Lyxresenärer
9,1
Familjeresenärer
8,9
Friluftsmänniskor
Medlemmars omdömen (74)
Mary Sevasta
Mary SevastaValletta
2015-02-11

Grobe museum i centrum av Dusseldolf dateras tillbaka till 18-talet;))

Rachel E.
Rachel E.Berlin
2013-05-07

Dusseldorf är närmaste större tyska staden till mig så jag var glada över att komma tillbaka till den tyska sättet att saker (åtminstone för en dag), shoppa och njuta av mig själv. Jag antar att jag väntade bara mer. Det fanns inget särskilt om Düsseldorf. Om jag var intresserad av den moderna konstmuseer och high-end shopping det skulle ha varit bra, men varken överklagas. Förutom promenader i parkerna och längs floden, det var inte mycket annat att göra. Med en stor mängd konstruktion pågår också, estetiskt det var inte mycket intressant. Nästa gång jag kommer förmodligen bara stanna på tåget en extra 30 minuter att gå till Köln.

Madame Delon Angelina
Madame Delon AngelinaAntibes
2013-05-01

Detta är en stad som du skulle besöka i dina drömmar, är din önskan att sova endast eftersom erfarenheten är så komplett, att förflyttning av denna anda engagemang är så verklig det är att göra din vision dröm faktiskt levande samtidigt som lever det i dina drömmar.

D'Maris Coffman
D'Maris CoffmanLondon
2014-07-25

Jag vet att det mesta som en internationell resa nav i gamla dagar, men nyligen hade anledning att återkomma denna uppfattning. Dräglig, promenera med stor musikscenen och blomstrande centrum.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är april, med ett genomsnitt på 835 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Düsseldorf är september, med ett genomsnitt på 1 102 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i september förra året var 969 SEK per natt. Det är 1 % lägre än det genomsnittliga priset 988 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Düsseldorf är den förväntade genomsnittstemperaturen i september 15,8 °C/60,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 23,6 °C/74,5 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 1,6 °C/34,9 °F.
Närmaste flygplatsen för Düsseldorf är Düsseldorfs internationella (DUS) (7,83 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Essen (22,35 km) Köln (45,76 km) Weeze (62,68 km) Dortmund (63,96 km)

Planera en resa till Tyskland

I och omkring Düsseldorf