Bryssel

10 apr. 202011 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Bryssel inkluderar Thon Hotel Brussels City Centre, The President Brussels Hotel och Best Western City Centre baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Bryssel genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Bryssel

från 1 302 SEK
från 1 340 SEK
från 6 474 SEK

Vad säger resenärer om Bryssel?

9,8
Historieälskare
8,0
Nattuggla
7,8
Familjeresenärer
7,6
Matälskare
7,4
Friluftsmänniskor
Medlemmars omdömen (385)
John McCalmont
John McCalmont
2015-12-15

Vänlig, kosmopolitiska stad med fantastisk mat och barer. Vackra arkitektur. Staden har en stor atmosfär, dag och natt.

Maria Athanasopoulou
Maria AthanasopoulouThessaloníki
2015-07-07

Bryssel, Belgien de facto huvudstad i Europeiska unionen (EU) Plats: På stranden av Senne mellan Brughes och Gent Språk: nederländsk Franska Valuta: Euro platser att besöka: Grand Place, Manneken Pis, Atomium Gastronomi: moules frites, våffla , stora desserter Städer nära: Antwerpen, Gent, Brugge

Livia Carlotto
Livia CarlottoNew York City
2015-05-30

En helt fantastisk full av personlighet och historia stad! Jag blev positivt överraskad av hur mycket det finns att se och göra i Bryssel och i Belgien i allmänhet. A måste se plats!

Cindy
CindyBuenos Aires
2015-05-25

När du tänker på de europeiska foodie destinationer, är Bryssel inte vad vanligtvis dyker upp på de flesta människors sinnen. Dock kan jag bestämt säga att det finns få ställen där jag har ätit så väl som i denna stad. Våfflor (gå för dem med florsocker på, de är de verkliga belgiska våfflor), öl, frites (frites!), Musslor, choklad ... Jag kan gå på, ärligt. Bryssel känns ständigt som en berättelse om två städer. Du har vackra historiska centrum (med Grand Place som dess hjärta), men bara gå 10 minuter och du stöter på företagens Bryssel med moderna glas byggnader. Det är en blandning lite hårda, men företrädare för en dubbel stad med två språk. Du hittar vackra jugendbyggnader av Horta (missa inte hans hus museum), men också av de comicbook målningar över hela stan. När du förstår denna ständiga dualitet, Bryssel verkligen blir under huden.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juli, med ett genomsnitt på 1 177 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Bryssel är januari, med ett genomsnitt på 2 529 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 1 290 SEK per natt. Det är 13 % lägre än det genomsnittliga priset 1 464 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Bryssel är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 9,8 °C/49,6 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 23,2 °C/73,8 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 1,3 °C/34,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Bryssel är Bryssel International (BRU) (11,51 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Antwerpen Deurne (38,52 km) Bryssel S. Charleroi (44,08 km)

Planera en resa till Belgien