Karta

Flyg till Rom

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Rom

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Rom. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Rom. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Rom går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Rom

Du kan flyga direkt till Rom från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn.

Flygbolag som erbjuder flyg till Rom

Flygbolagen SAS, Norwegian och Ryanair erbjuder direktflyg till Rom både från de svenska flygplatserna och från Köpenhamn. Ett flertal andra flygbolag erbjuder flyg med mellanlandning.
Här hittar du en fullständig lista över de flygbolag som erbjuder flygresor till Rom.

Ankomst till Rom

SAS och Norwegians flyg ankommer på Rom-Fiumicinos flygplats, även känd som Leonardo da Vinci-Fiumicinos flygplats. Flygplatsen ligger 35 kilometer sydväst om Rom. Ryanairs flyg ankommer på flygplatsen Ciampino som ligger 15 kilometer sydost om Rom. Båda flygplatserna har goda förbindelser med centrala Rom. Vill du heller ta dig runt på egen hand, kan du hyra bil i Rom.

Bästa tiden att resa till Rom

Rom är en stad som lockar besökare under årets alla perioder. Ska du utforska stadens sevärdheter och ta dig runt mycket till fots, rekommenderas våren och hösten. Under både sommaren och perioden jul och nyår anordnas många aktiviteter och evenemang i Rom.

Vädret i Rom

Rom har ett Medelhavsklimat med svala och nederbördsrika vintrar och varma, torra somrar. Den genomsnittliga temperaturen under året är 20 grader. Januari är den kallaste månaden och juli och augusti är de varmaste.

Saker att se och göra i Rom

Rom är en stad fylld med historiska sevärdheter och unika besöksmål. Colosseum, Peterskyrkan och Fontana di Trevi är några av stadens mest kända platser. Staden bjuder också på mängder av butiker, restauranger och caféer. Rom är perfekt att utforska till fots och en utmärkt weekenddestination.

Läs mer

Topp tio saker att göra i Rom

10 bästa gratisaktiviteterna i Rom

Hotell i Rom

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Rom.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Rom

Vanliga frågor

Det finns 2 flygplatser i Rom: Rom Fiumicino och Rom Ciampino.
Gulf Air, SkyUp Airlines, Oman Air, Transavia France, transavia, Nouvelair, Norwegian och GOL Linhas Aéreas flyger alla direkt till Rom.
Den billigaste månaden att flyga till Rom är maj.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.