Karta

Flyg till Barcelona

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Barcelona

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Barcelona. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Barcelona. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Barcelona går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Barcelona

Du kan resa till Barcelona med direktflyg från Stockholm och Göteborg. Det finns också direktflyg till Barcelona från Köpenhamn.

Flygbolag som erbjuder flyg till Barcelona

SAS, Norwegian och Ryanair är några av de flygbolag som erbjuder direkta flyg från Sverige till Barcelona. Ett flertal andra flygbolag erbjuder också flyg med mellanlandning. Från Köpenhamn erbjuder bland annat Norwegian direktflyg till Barcelona.


Här hittar du en fullständig lista över de flygbolag som erbjuder flygresor till Barcelona.

Ankomst till Barcelona

Barcelonas flygplats ligger drygt en mil utanför centrum. Flygplatsen har goda förbindelser med Barcelona. Du kan också hyra bil i Barcelona och utforska områdets besöksmål och sevärdheter på egen hand.

Bästa tiden att resa till Barcelona

Barcelona lockar besökare året om, inte minst tack vare sitt behagliga väder. Under sommarmånaderna anordnas det mängder av festivaler och kulturevenemang och sol & bad toppar många besökares listor. Under våren är påskfirandet en höjdpunkt. Vid jul kan du njuta av stämningsfulla julmarknader och under nyårshelgen anordnas många fester.

Vädret i Barcelona

Barcelona har ett Medelhavsklimat med milda vintrar och heta, torra somrar. Temperaturerna under sommarmånaderna kan bli höga och staden lämpar sig då mindre för dig som vill strosa runt bland sevärdheterna till fots. Under våren och hösten är vädret i Barcelona behagligt och under vintern sjunker temperaturerna sällan under 3 grader.

Saker att se och göra i Barcelona

Det råder ingen brist på vare sig sevärdheter eller nöjen i Barcelona. De gotiska kvarteren är Barcelonas äldsta område, känt för sin fantastiska arkitektur och pittoreska gator och ett riktigt måste att utforska. Här hittar du mängder med restauranger och kaféer och det är också här som stadens mest kända gata, La Rambla, ligger.
Ett annat måste i Barcelona är den välbesökta Parc Güell som kännetecknas av sin krossade mosaik, trappor och torn. Sagrada Familia, den ännu inte färdigbyggda basilikan, är en annan höjdpunkt.

Läs mer

Topp tio saker att göra i Barcelona

Från Tapas till Paella: 10 bra restauranger i Barcelona

Hotell i Barcelona

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Barcelona.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Barcelona

Vanliga frågor

Det finns 1 flygplats i Barcelona: Barcelona.
SkyUp Airlines, Transavia France, Oman Air, transavia, Norwegian, GOL Linhas Aéreas, Azul Airlines och Laudamotion flyger alla direkt till Barcelona.
Den billigaste månaden att flyga till Barcelona är februari.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.