Karta

Flyg Paris - Barcelona

Bästa sista-minuten-flygerbjudanden

Känner du dig spontan? Det är aldrig för sent att boka en resa. Här är vårt urval av de bästa sista-minuten-flygen till Barcelona ...
Endast uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 14 dagarna.

Flyginformation Paris till Barcelona

Billigaste returpriset senaste månaden

278 SEK

Flygbolag med direktflyg

11

Flyg per vecka

149

Genomsnittlig flygtid, total distans 863 kilometer

1 timmar 25 minuter

Barcelona

1 flygplats

Vanliga frågor

Det finns 1 flygplats i Barcelona: Barcelona.
Det bästa priset som hittats på Skyscanner för flyg från Paris till Barcelona är 278 SEK. Det hittades när olika transportörer jämfördes, och är det billigaste för hela månaden.
1 timmar 25 minuter är den genomsnittliga flygtiden från Paris till Barcelona.
Det finns 11 flygbolag som flyger direkt från Paris till Barcelona.
I september går det 149 direktflyg i veckan från Paris till Barcelona.

Information per december 2015

Flygbolag och ruttalternativ på sträckan Paris till Barcelona.

Från Paris till Barcelona har du många möjligheter till flighter med priser från lågpris till reguljärt. Alla flygningar är direktflyg och du kan välja mellan avgångar från tidig morgon till sen kväll. Från Paris kan du flyga från Orly eller Charles-de-Gaulle. Vueling, Iberia, EasyJet, Air France m.fl aktörer har erbjudanden på den här linjen. Titta gärna in på flygbolagens erbjudanden och för att hitta specialpriser och lågprisalternativ. Priserna varierar över veckans dagar, större helger och beroende på vald avgångstid. Flygningen tar ca. en och en halv timme.

Avrese- och ankomstflygplatser

I Paris väljer du att flyga från Orly (ORY) eller Charles-de-Gaulle (CDG). Orly är beläget ca. 13 km söder om Paris medan Charles-de-Gaulle ligger ca. 30 km norrut.

I Paris kan du checka in via en app på din telefon eller via webben - kolla med ditt flygbolag för mer information. Att checka in digitalt gör att du kan förkorta tiden på flygplatsen betydligt. Om du väljer att checka in på flygplatsen sker det via automat eller över disk, information om vilka diskar som betjänar just din flygning finns i terminalen.

Båda flygplatser har god service i form av shopping, restauranger, lounger mm. Bägge erbjuder även fri WiFi för dig som vill jobba eller koppla av via datorn.

Bägge flygplatser nås via hemsidan

Barcelonas flygplats Barcelona-El Prat (BCN) ligger ca. 12 km. sydväst från Barcelona. Beroende på vilket flygbolag du anlitar sker din ankomst till Terminal T1, T2A eller T2B. Tull och bagageutlämning sker i anslutning till ankomsthallen. Alla terminaler har service i form av butiker, matställen och kiosker för mindre inköp. Även fler biluthyrarföretag finns representerade i T1 och T2B. Den som inte vill sätta sig bakom ratten själv kan enkelt ta sig till centrum och Plaza Catalunya med buss eller tåg. Bägge alternativ tar ca 30 minuter.

Barcelona-El Prat har egen hemsida

Vädret

Det härliga medlehavsklimatet gör Barcelona till en stad härlig att besöka året runt. Allra skönast är de soliga och milda vårarna, det kan bli riktigt varmt redan i mars, och så den långa ljumma hösten. Sommaren kan bli ordentligt varm med temperaturer väl över 30 plusgrader.

Pengar och priser

Valutan i Barcelona är euro, EUR. En kaffe kostar ca. 1,65 euro (motsvarar ca. 16 SEK) och en hamburgermåltid ca. 7 euro (motsvarar ca. 65 SEK). Kursen i december 23015 är 100 SEK = 10,75 EUR).

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.