Varför Skyscanner?

Vi vill öppna världen för dig. Vi vill att du ska ha direkt tillgång till alla möjligheter, både när det gäller att välja resmål och att hitta det bästa priset. Därför fokuserar vi på att göra resandet bättre för alla. Göra all planering och bokning rolig och enkel från början till slut. Se till att du får bästa tänkbara valuta för pengarna och att din resa blir optimal. Och vi vill göra vår bransch öppnare, så att vi förtjänar ditt förtroende.

Den andan färgar allt vi gör. Vi står alltid bakom dig – vi är ju världens mest betrodda resesökningssajt (våra resenärer rankar oss högre än exempelvis Kayak, Momondo och Expedia*).

Här är några exempel på hur vi sätter dig främst:

Du får det bästa priset

Vi kollar upp priserna hos 1 200 reseföretag, så att du slipper göra det själv. Om du anmäler dig till prisbevakningar talar vi om för dig varje gång priserna ändras på ett flyg som du gillar. Då kan du bestämma om du ska boka – eller inte.

Riktiga priser

Vi visar alla resultat för din sökning, från alla flygbolag – även om vi själva inte tjänar något på det. Faktum är att leverantörer blir borttagna från Skyscanner om vi anser att de inte gör det rätta mot dig.

Resklar (var du än befinner dig)

Vår app är mycket uppskattad eftersom den är lättanvänd och ger valuta för pengarna. Med den kan du planera hela resan. Oavsett om du söker flyg, hotell eller hyrbil (eller kanske alla tre samtidigt) kan du snabbt se dina alternativ, återuppta planeringen där du slutade och spara dina reseuppgifter på ett enda ställe.

Se vilka som är beprövade och betrodda

På vår sajt sätter resenärerna betyg på sina bokningar hos flygbolagen och onlineresebyråerna, så att du kan välja de bästa leverantörerna. Vi delar också feedbacken med leverantörerna, så att de kan bli allt bättre och ge dig den service du förtjänar.

Ingen press

Vi använder aldrig dina uppgifter för att driva upp priserna eller skapa konstgjord efterfrågan. Vi tycker att priset du ser ska vara det pris du betalar, och vi pressar dig inte att boka. Inga obehagliga överraskningar eller dolda avgifter.

Utforska vilket resmål som helst. Oavsett din avreseort.

Vart vill du åka? Och när? Möjligheterna är oändliga. Vår ”Överallt”-sökning ger inspiration till över 13 miljoner resenärer varje månad genom att hitta de allra bästa priserna från den valda flygplatsen.

Hitta någonstans att bo

Du kan spara pengar på boende såväl som på flyg. Vi jobbar med de största namnen i resebranschen och du kan ta del av våra specialavtal med världens främsta hotell.

Bege dig ut på vägarna

Nu är det lika enkelt att hyra bil genom oss som att boka flyg. Vi betygsätter varje erbjudande sett till bränslepolicy, upphämtningsplats och försäkring, så att du kan välja det som passar dig bäst.

Knep och tips från experterna

Vi har letat rätt på de bästa flygen sedan 2003 och delar våra erfarenheter med dig. Med vår kombinationsbiljett kan du mixa och matcha flyg och få fram den bästa lösningen, till exempel att genom att välja ett flygbolag för utresan och ett annat för hemresan.

Ta med ditt samvete på resan

Ta en titt på vår märkning ”Grönare val”, som visar vilka flyg som släpper ut minst koldioxid. Vi har redan hjälpt över 10 miljoner resenärer att välja det flyg som har minst utsläpp för den aktuella rutten.

Dina uppgifter, ditt val

Vi använder aldrig dina uppgifter för att dölja information eller lura dig att boka något du inte vill ha. Och dina personuppgifter är precis det – dina personliga uppgifter. Vill du veta mer? Läs vår cookiepolicy och integritetspolicy.

Vi finns här för dig

Resor går inte alltid enligt planerna, men vi gör vårt bästa för att ställa allt tillrätta. Våra supportteam finns till hands sju dagar i veckan och hjälper dig på 29 språk.