Varför Skyscanner?

Vi vill föra fram världen till dig. Vi vill att du ska ha alla möjligheter direkt framför dig, både när det gäller att välja resmål och att hitta det bästa priset dit. Därför är vi inriktade på att göra resandet bättre för alla. Att göra all planering och all bokning lätt, enkel och trivsam från början till slut. Att se till att du får ut så mycket som möjligt av pengarna och av din resa. Och att göra vår bransch öppnare, så att vi förtjänar att du litar på oss.

Den andan lyser igenom i allt vi gör. Vi står alltid bakom dig – vi är ju världens mest betrodda sajt för resesökningar (våra resenärer rankar oss högre än sådana som Kayak, Momondo och Expedia*).

Här är några av alla exempel på hur vi sätter dig främst:

Du får det bästa priset

Vi kollar upp priserna med 1 200 reseföretag, så att du inte behöver. Anmäl dig till prisbevakningar, så talar vi om för dig varje gång priserna ändras på en flygresa du gillar. Då kan du bestämma om du ska boka nu eller inte.

Riktiga priser

Vi visar alla resultaten för din sökning, från alla flygbolag – även om det inte ger oss själva någon vinst. Faktum är att leverantörerna blir borttagna från Skyscanner om vi anser att de inte gör rätt mot dig.

Bara stick iväg (även när du är iväg)

Vår app är älskad för att den är lättanvänd och ger valuta för pengarna. Med den kan du planera hela resan. Både för själva flygresorna, hotell och biluthyrning (kanske alla tre samtidigt) kan du snabbt se alternativen, börja om med dina planer där du var och spara dina reseuppgifter på ett enda ställe.

Se vilka som är pålitliga

På vår sajt sätter resenärerna betyg på sina bokningar hos flygbolagen och onlineresebyråerna, så att du kan välja de bästa leverantörerna. Vi delar också feedbacken med dem så att de kan bättra sig och ge dig den service du förtjänar.

Ingen press

Vi använder aldrig dina uppgifter för att driva upp priserna eller skapa konstgjord efterfrågan. Vi tycker att priset du ser ska vara det pris du betalar, och pressar dig inte att boka. Inga obehagliga överraskningar eller dolda avgifter.

Utforska överallt Varifrån som helst.

Vart ska du åka? Och när? Möjligheterna är oändliga. Vår ”Överallt”-sökning ger inspiration till över 13 miljoner resenärer varje månad. Här hittar de alla de bästa priserna från den flygplats de väljer.

Hitta någonstans att bo

Du kan spara pengar inte bara på flyg utan även på rum. Vi jobbar med de största namnen i resebranschen och har specialavtal med världens främsta hotell, som du får del av.

Bege dig ut på vägarna

Nu är det lika enkelt att hyra bil med oss som att boka flyg. Vi betygsätter varje erbjudande sett till bränslepolicy, upphämtningsplats och försäkring, så att du kan välja det som passar dig bäst.

Knep och tips från experterna

Vi har letat rätt på de bästa flygen sedan 2003, och delar med oss av den kunskapen till dig. Med funktionen Mash-ups kan du blanda och matcha flyg så du får fram den bästa lösningen. T.ex. att flyga ut med ett flygbolag och hem med ett annat.

Res med gott samvete

Kolla upp vår märkning ”Grönare val”, som markerar de flyg som släpper ut minst koldioxid. Här har vi redan hjälpt över 10 miljoner resenärer att välja flygsträckorna med minst utsläpp i sin färdplan.

Dina uppgifter, ditt val

Vi använder aldrig dina uppgifter för att dölja information eller vilseleda dig till att boka något du inte vill ha. Och dina personuppgifter är precis det – dina, alltså. Vill du veta mer? Läs vår cookiepolicy och integritetspolicy.

Vi finns här för dig

Resor går inte alltid enligt planerna, men vi gör vårt bästa för att ställa allt tillrätta. Våra supportteam finns till hands sju dagar i veckan och hjälper dig på 29 språk.

*Baserat på uppgifter från Trustpilots resenärsrecensioner för Skyscanner.net och våra konkurrenters globala domäner