Karta

Flyg till Köpenhamn

Flyg till Köpenhamn

Informationen är från november 2016.

Hitta billiga flyg till Köpenhamn

Söker du efter billiga flyg från Sverige till Köpenhamn? Då kan Skyscanner vara till din hjälp! Med vår söktjänst behöver du bara välja din destination och datum så söker vi bland miljontals flyg för att hitta de billigaste alternativen för dig. Testa vårt sökverktyg Hel Månad för att se de billigaste dagarna att flyga på. Via vår sida kan du hitta flyg till Köpenhamn från 491 kronor.

Bästa tiden att boka ett flyg till Köpenhamn

När är det bäst att boka ett flyg till Köpenhamn för att få ett så bra pris som möjligt? Titta gärna närmare på vårt verktyg Bästa Tid att Boka. Prova också vår kostnadsfria Prisagent som meddelar dig när priset på ditt flyg är som lägst så att du kan boka det till bästa pris.

Flygplatser i Sverige med direktflyg till Köpenhamn

Flygbolag i Sverige som flyger till Köpenhamn

SAS, Norwegian, British Airways, Adria och Danish Air Transport är de flygbolag som har direktflyg från Sverige till Köpenhamn.

Flygplatser i Köpenhamn

Köpenhamns flygplats Kastrup ligger strax söder om Köpenhamn i anslutning till Amagerbrogade och Öresundsmotorvägen (E20). Du kan lätt ta dig till och från flygplatsen med kollektivtrafik eller med hyrbil. Det brukar inte vara några problem med att få tag på ledig taxi på Kastrup.

Bästa tiden att besöka Köpenhamn

Köpenhamn är ett populärt besöksmål året om. Många besökare kommer till Köpenhamn vid jul för att handla julklappar och insupa julstämningen på Tivoli. Under sommarmånaderna anordnas många evenemang och konserter i Köpenhamn. Våren och hösten är också en trevlig tid att besöka den danska huvudstaden, inte minst för att strosa runt på museer eller shoppa.

Vädret i Köpenhamn

Köpenhamn har ett maritimt klimat med milda vintrar och somrar. Då staden ligger vid helt öppen kust brukar det vara blåsigt året om.

Se och göra i Köpenhamn

Den kända gågatan Ströget är en utmärkt utgångspunkt för ett besök i Köpenhamn. Ströget är en av de längsta gågatorna i världen och den sträcker sig från Rådhusplatsen till Kongens Nytorv. Köpenhamn är en utmärkt shoppingstad och på Ströget ligger två av stadens mest kända varuhus – ILLUM och Magasin du Nord. I Köpenhamn finns flera spännande museer och upplevelsecenter. Här finns bland annat Den Blå Planet som är Nordeuropas största akvarium. Ett annat besöksmål är Nationalmuseet där du kan lära dig mer om landets historia. Nöjesparken Tivoli och krogtäta Nyhavn är två andra höjdpunkter.

Mer information

Hitta hotell i Köpenhamn.

Resor till Danmark

Se vad mer Danmark har att erbjuda utöver Köpenhamn! Använd Skyscanner för att söka efter resor till Danmark.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Köpenhamn

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.