Förenade av kärleken till resor

Står aldrig still

De talangfulla, hängivna individerna i vår grupp finns spridda över hela världen. Vi är inte rädda för innovationer eller för att pröva något nytt ‒ vi är angelägna om att förbättra resandet för alla genom att hantera de relaterade problemen.

Skyscanner ingår i Trip.com-familjen men bedriver en oberoende och snabbt växande verksamhet med kontor i Europa, Nordamerika och Asien.

Över 1 000

anställda

50

nationaliteter

10 kontor

världen över

Vår kultur

Varje dag går vi in för att ...

göra det rätta för vår planet och dess invånare

lyssna, stödja och ställa frågor för att lösa resandets svårigheter

vara hänsynsfulla och inriktade på långsiktiga relationer, inte kortsiktiga vinster

hjälpa människor att fatta bättre och snabbare beslut om sitt resande.

Träffa teamet bakom förändringen

Moshe
Rafiah

VD

Moshe studerade till advokat och var en uppåtsträvande fotbollsspelare, men det finns inget han kan lika bra som resetekniken. Efter att ha grundat Travelfusion år 2000 är Moshe nu vd för båda företagen och har åtagit sig uppgiften att se till att Skyscanner lyckas med sitt uppdrag att leda den globala omvandlingen mot moderna och hållbara resor.

Ruth
Chandler

Chief People Officer

Eftersom Ruth tror starkt på att ”bra personal skapar bra produkter” är hon och hennes team inriktade på att stödja och utveckla de över 1 000 fantastiska individer som utgör Skyscanner – alla med olika bakgrund och perspektiv – på våra kontor i Europa, Nordamerika och Asien.

Joanna
Lord

Chief Marketing Officer

Joanna är besatt av tre saker – nystartade företag, onlinemarknadsföring och kaffe. Under Joannas mångskiftande karriär har hennes uppdrag alltid varit att bygga upp klockrena varumärken som gör avtryck, nå ut till kunderna och uträtta stordåd.

Stuart
Middleton

Chief Commercial Officer

Under sina dryga tio år på Skyscanner har Stuart haft ett antal roller i företaget. Stuart leder affärsteamet och ser till att de allra bästa erbjudandena finns tillgängliga för alla resenärer på alla marknader.

George
Goodyer

Chief Technology Officer

Tekniken är central för att vi ska kunna fortsätta leverera världsledande reseprodukter. George leder våra tekniker och forskare som hela tiden ökar sin kunskap och skicklighet, så att vi kan leva upp till vårt ansvar gentemot världens resenärer.

Kris
Beyens

Chief Financial Officer

Efter mer än 20 år på eBay och GE vet Kris hur omtyckta företag kan växa globalt utan att tappa sitt syfte ur sikte. Som CFO fokuserar han på siffror ‒ och först och främst på de 100 miljoner resenärer som använder Skyscanner varje månad.

Steven
Pang

Senior VP Product

Steven kom med i teamet när Skyscanner förvärvade det kinesiska reseföretag som han grundade. Han hjälper oss att öka vår internationella närvaro och fokuserar på att utveckla nya produkter och affärsverksamheter för Skyscanner.

Piero
Sierra

Chief Product Officer

Piero har gjort karriär på att leverera konsumentprodukter i världsklass. Hans brinnande engagemang hjälper nu Skyscanner att vara reseföretaget som sätter resenärerna främst.

Rob
Miller

Chief Legal Officer

Rob är en mycket erfaren teknisk chefsjurist och ansvarar för våra funktioner för rättsliga och offentliga frågor världen över. Och tack vare Skyscanner kan han boka resor och heja på Arsenal var de än spelar!

Häng med oss på ditt livs äventyr

Vi är en samling talangfulla, hängivna personer som är spridda över hela världen och som vill förbättra resandet för alla. Vill du göra oss sällskap?

Se alla jobb