Förenade av kärleken till resor

Står aldrig still

Vi är en grupp med talangfulla, hängivna individer som finns över hela världen. Vi är inte rädda att förnya och pröva något nytt, utan vi är angelägna om att förbättra allting för alla genom att lösa de svåra problemen när man reser.

Skyscanner ingår i Trip.com Group-familjen men har en oberoende verksamhet och växer fort, med kontor runtom i Europa, Nordamerika och Asien.

Över 1 000

anställda

50

nationaliteter

10 kontor

världen över

Vår kultur

Varje dag sysslar vi med att ...

Försöka göra det rätta för människorna och för världen

Lyssna, stödja och ställa frågor så vi löser svårigheterna med att resa

Vara hänsynsfulla och inriktade på långsiktiga relationer, inte kortsiktiga vinster

Engagerat hjälpa folk att ta bättre och snabbare beslut om resor

Träffa teamet bakom förändringen

Bryan

Bryan
Dove

VD

Bryan är född i USA och har hamnat i Storbritannien via Kanada, Indien, Thailand och Kina – så han vet ett och annat om resor. Efter att ha haft viktiga befattningar på Microsoft, Amazon och Skype kom han till Skyscanner 2015. Här leder han alla delar av företaget, däribland teamen för produkter, teknik, datavetenskap, design och infrastruktur, och får dem alla att växa. Han blev VD 2018.

Ruth

Ruth
Chandler

Chief People Officer

Ruth tror starkt på att ”Bra personal gör bra produkter”, så hon och hennes team är inriktade på att stödja och utveckla de över 1 000 fantastiska individer som utgör Skyscanner – alla med olika bakgrund och perspektiv – på våra kontor i Europa, Nordamerika och runtom i Asien.

Joanna

Joanna
Lord

Chief Marketing Officer

Joanna är besatt av tre saker – nystartade företag, onlinemarknadsföring och kaffe. Under sin mångskiftande karriär har hon alltid haft som uppgift att bygga upp lysande varumärken som sätter avtryck, att elegant sammanbinda oss och att uträtta stordåd.

Stuart

Stuart
Middleton

Chief Commercial Officer

Under sina dryga tio år på Skyscanner har Stuart haft ett antal roller i företaget. Han leder nu handelsteamet Commercial och är ansvarig för att se till att de allra bästa erbjudandena finns där, för alla resenärer på alla marknader.

George

George
Goodyer

Chief Technology Officer

Tekniken är central för att vi ska kunna fortsätta leverera reseprodukter som slår i världen. George leder våra tekniker och vetenskapsmän i deras jakt på att få lära sig mer och bemästra sitt hantverk, så de kan leva upp till sitt ansvar gentemot världens resenärer.

Colin

Colin
McLellan

Chief Financial Officer

Innan Colin blev CFO var han tillförordnad VD för Skyscanner Japan och jobbade med den ekonomiska sidan när Ctrip (nu Trip.com Group) köpte Skyscanner 2016. Det var också han som införde våra prisbelönta system med andelar för anställda.

Steven

Steven
Pang

Vicedirektör för produkthantering

Steven kom med i teamet när Skyscanner köpte det kinesiska reseföretaget han var med och grundade. Efter det har han hjälpt oss öka vår internationella närvaro. Han är inriktad på att utveckla nya produkter och affärsverksamheter för Skyscanner.

Filip

Filip
Filipov

Vicedirektör för strategi

Filip har haft hand om många produktområden inom Skyscanner, allt från våra B2B-utbudsprodukter till annonsering och hotell. Just nu tillbringar han sin tid med att klura ut vad Skyscanner ska göra härnäst – han identifierar nya affärsmöjligheter och sätt att växa.

Piero

Piero
Sierra

Vicedirektör för produkthantering

Piero har gjort karriär på att leverera konsumentprodukter i världsklass, och samma nivå av hängivenhet har han tagit med sig till Skyscanner. Här hjälper han oss att vara reseföretaget som sätter resenärerna främst.

Rob

Rob
Miller

Chefsjurist och företagssekreterare

Rob har erfarenhet av att leda och utveckla juridiska team och tillsynsteam på snabbväxande företag som håller på att utveckla sitt kärnförslag för en ny publik.

Gareth

Gareth
Williams

Medgrundare och ordförande

Det var Gareth som tillsammans med två kompisar bildade Skyscanner 2003, för att skapa ett enkelt sätt att jämföra flygpriser. Den gången var det bara med ett kalkylblad i Excel. Nu har Skyscanner sedan länge vuxit ur gästrummet hemma hos Gareth, men målet kvarstår – att göra det lättare för alla att resa.

Häng med oss på ditt livs äventyr

Vi är en grupp med talangfulla, hängivna individer som finns över hela världen, och som vill göra resandet bättre för alla. Är du redo att komma med oss?

Se alla jobb