Förenade av kärleken till resor

Står aldrig still

De talangfulla, hängivna individerna i vår grupp finns spridda över hela världen. Vi är inte rädda för innovationer eller för att pröva något nytt ‒ vi är angelägna om att förbättra resandet för alla genom att hantera de relaterade problemen.

Skyscanner ingår i Trip.com-familjen men bedriver en oberoende och snabbt växande verksamhet med kontor i Europa, Nordamerika och Asien.

Över 1 000

anställda

50

nationaliteter

8 kontor

världen över

Vår kultur

Varje dag går vi in för att ...

göra det rätta för vår planet och dess invånare

lyssna, stödja och ställa frågor för att lösa resandets svårigheter

vara hänsynsfulla och inriktade på långsiktiga relationer, inte kortsiktiga vinster

hjälpa människor att fatta bättre och snabbare beslut om sitt resande.

Träffa teamet bakom förändringen

John
Mangelaars

VD

John har lett globala internet- och programvaruföretag i över 30 år, inklusive 20 på Microsoft där han hade rollen European Vice President, Advertising & Online. Som den reseälskare han är spenderade han därefter sju år som VD på Travix innan han började på Skyscanner, där han är fast besluten att göra oss till världens största marknadsplats för resande.

Kris
Beyens

Chief Financial Officer och Chief Operating Officer

Efter mer än 20 år på eBay och GE vet Kris hur omtyckta företag kan växa globalt utan att tappa fokus på sitt syfte. Som COO och CFO fokuserar han på verksamhetsoptimering och på våra siffror, först och främst på de 100 miljoner resenärer som använder Skyscanner varje månad.

Rob
Miller

Chief Legal Officer

Rob är en mycket erfaren teknisk chefsjurist och ansvarar för våra rättsliga uppdrag och offentliga angelägenheter världen över. Och tack vare Skyscanner kan han boka resor för att heja på Arsenal var de än spelar!

Stuart
Middleton

Chief Commercial Officer

Under sina dryga tio år på Skyscanner har Stuart haft ett antal roller inom företaget. Stuart leder nu affärsteamet och ser till att de allra bästa erbjudandena finns tillgängliga för alla resenärer på alla marknader.

Kathleen
Urquhart

Personalchef

Vår personal – omkring 1 000 personer runt om i världen – är centrala för Skyscanners framgång. Kathleen leder Skyscanners HR- och personalverksamhet för att se till att våra team utvecklas och får stöd i världsklass, oavsett var deras arbetsplats ligger.

Piero
Sierra

Chief Product Officer

Piero har gjort karriär på att leverera konsumentprodukter i världsklass. Hans brinnande engagemang hjälper nu Skyscanner att vara reseföretaget som sätter resenärerna främst.

Laurence
Tracol

VP Finance

Laurence har omkring 25 års erfarenhet inom e-handel och teknik. Hennes tidigare yrkesroller inkluderar 12 år på eBay där hon vid ett tillfälle agerade biträdande ekonomichef. På fritiden är hon rådgivare för entreprenörer och nyetablerade företag. Hon ser till att Skyscanner fortsätter att leverera en lönsam tillväxt.

George
Goodyer

Chief Technology Officer

Tekniken är central för att vi ska kunna fortsätta leverera världsledande reseprodukter. George leder våra ingenjörer och forskare som hela tiden ökar sin kunskap och skicklighet, så att vi kan leva upp till vårt ansvar gentemot världens resenärer.

Steven
Pang

Senior VP Product

Steven kom med i teamet när Skyscanner förvärvade det kinesiska reseföretaget som han grundade. Han hjälper oss att öka vår internationella närvaro och fokuserar på att utveckla nya produkter och affärsverksamheter för Skyscanner.

Häng med oss på ditt livs äventyr

Vi är en samling talangfulla, hängivna personer som är spridda över hela världen och som vill förbättra resandet för alla. Vill du göra oss sällskap?

Se alla jobb