Göteborg

8 apr. 20209 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Göteborg inkluderar Hotel Flora, Gothia Towers Hotel och Hotel Mölndals Bro baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Göteborg genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Göteborg

från 949 SEK
från 1 016 SEK
från 2 513 SEK

Vad säger resenärer om Göteborg?

9,8
Friluftsmänniskor
8,3
Familjeresenärer
7,3
Backpackers
7,2
Matälskare
6,7
Nattuggla
Medlemmars omdömen (60)
Caroline Aranius
Caroline AraniusVästerås
2015-01-09

Göteborg är utan tvekan min favorit stad i Sverige med sin vänliga inställning och grön miljö. Staden erbjuder gott om äventyr; välja från ett av många matmarknader, shopping, parker, museer, nöjesparker och mycket mer. Det finns också gott om möjligheter för en dagsutflykt till en av många mindre autentiska städer längs kusten (Västkusten).

Ryan @ OnyxHotels
Ryan @ OnyxHotelsAustin
2014-07-25

Jag besökte här år sedan när du bor med min väns familj som bodde i denna landsbygd. Folket var fantastisk, maten jag hade var fantastisk, och vi hade en bra tid med bussystemet för att komma runt och utforska.

Joel Gouveia
Joel Gouveia
2013-11-28

Vacker stad, översvämmad med snö. Kändes mycket hemma det raka gator, dockningsområdet och de vackra broarna över den lugna floden.

Paulina & Robert
Paulina & RobertStockholm
2012-12-28

Denna mysiga lilla Café fann vi i Victoriapassagen nära Södra Larmgatan i Göteborg. Vi har inte tid att stanna för kaffe denna gång men kommer definitivt att besöka det nästa gång.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är mars, med ett genomsnitt på 1 269 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Göteborg är juli, med ett genomsnitt på 1 824 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 1 466 SEK per natt. Det är 6 % lägre än det genomsnittliga priset 1 561 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Göteborg är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 6,4 °C/43,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 19,5 °C/67,1 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 0,5 °C/32,9 °F.
Närmaste flygplatsen för Göteborg är Göteborg Landvetter (GOT) (18,94 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Trollhättan Vänersborg (71,28 km)

Planera en resa till Sverige