Göteborg

20 feb. 201921 feb. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Göteborg inkluderar Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen, Avalon Hotel och Quality Hotel Winn baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Göteborg genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Göteborg

från 942 SEK
från 1 276 SEK
från 1 999 SEK

Vad säger resenärer om Göteborg?

9,8
Backpackers
9,8
Familjeresenärer
9,7
Friluftsmänniskor
8,3
Historieälskare
6,7
Affärsresenärer
Medlemmars omdömen (45)
Caroline Aranius
Caroline AraniusVästerås
2015-01-09

Göteborg är utan tvekan min favorit stad i Sverige med sin vänliga inställning och grön miljö. Staden erbjuder gott om äventyr; välja från ett av många matmarknader, shopping, parker, museer, nöjesparker och mycket mer. Det finns också gott om möjligheter för en dagsutflykt till en av många mindre autentiska städer längs kusten (Västkusten).

Ryan @ OnyxHotels
Ryan @ OnyxHotelsAustin
2014-07-25

Jag besökte här år sedan när du bor med min väns familj som bodde i denna landsbygd. Folket var fantastisk, maten jag hade var fantastisk, och vi hade en bra tid med bussystemet för att komma runt och utforska.

Joel Gouveia
Joel Gouveia
2013-11-28

Vacker stad, översvämmad med snö. Kändes mycket hemma det raka gator, dockningsområdet och de vackra broarna över den lugna floden.

Paulina & Robert
Paulina & RobertStockholm
2012-12-28

Denna mysiga lilla Café fann vi i Victoriapassagen nära Södra Larmgatan i Göteborg. Vi har inte tid att stanna för kaffe denna gång men kommer definitivt att besöka det nästa gång.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 1 057 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Göteborg är januari, med ett genomsnitt på 1 057 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i februari förra året var 1 252 SEK per natt. Det är 0 % högre än det genomsnittliga priset 1 250 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.

Planera en resa till Sverige