Jämför och spara på hotell i Göteborg

Tyvärr, Vi stöder inte vistelser längre än 30 nätter.

Utforska vår karta för att hitta ditt perfekta hotell i Göteborg

Använd vår karta för att hitta hotell nära Göteborg eller sevärdheter som du vill besöka.

Populära hotell i Göteborg. Läs gästernas omdömen

Känn dig säker på att du har bokat den perfekta vistelsen. Läs riktiga gästomdömen innan du bokar.

Se fler hotell

Hotell i Göteborg - jämför billiga hotell i Göteborg

Sveriges näst största stad är känd för sin vackra skärgård, stora kulturscen och det generösa utbudet av nöjen. Göteborg är en av landets mest välbesökta sommardestinationer och även klassad som en av Europas främsta matstäder med många restauranger i världsklass. Göteborg är en storstad med småstadens charm som bjuder på fin neoklassisk arkitektur, en avslappnad atmosfär och charmiga spårvagnar som tar dig fram i staden på ett smidigt sätt.

Var ska man bo i Göteborg?

Inom Vallgraven

Göteborgs stadskärna anlades 1621 och är idag stadens hjärta med ett rikt kultur- och shoppingutbud. Här hittar man bland annat det populära shoppingcentret Nordstan, Operan och Göteborgs välbesökta saluhall, vilket gör detta till ett utmärkt område för kulturentusiasten och den shoppingglade resenären. Från inom Vallgraven är det lätt att ta sig vidare i Göteborg med både buss och spårvagn. Bo på hotell inom Vallgraven om du vill ha nära till stadens utbud.

Heden

Det självklara valet för barnfamiljen. Heden är ett av Göteborgs mest välbesökta områden med många uppskattade måsten och lockar över sex miljoner besökare per år. Här ligger bland annat nöjesparken Liseberg, Universum och Ullevi samt välbesökta Avenyn och det cirka 1,5 kilometer långa evenemangsstråket där många restauranger och hotell ligger. Det är också här man hittar Världskulturmuseet och Scandinavium.

Majorna

Den gamla sjömansstadsdelen är rik på historia och fin bebyggelse men också många spännande småbutiker, inte minst när det gäller second hand och inredning. I området finns flera billiga hotell och bra kommunikationer med resten av staden. Majorna är ett av Göteborgs trendigaste områden med ett stort utbud av konst, kultur och restauranger.

Linnéstaden

Charmiga Linnéstaden ligger drygt 10 minuters spårvagnsresa från centrala Göteborg och är ett område med mycket grönska, kullerstensgator och många spännande restauranger. I Linnéstaden finns Göteborgs största park, Slottskogen, samt Änggårdsbergen och Botaniska trädgården. I Linnéstaden finns många billiga boendealternativ i form av både vandrarhem och mindre hotell.

Att göra i Göteborg

Göteborgs Konstmuseum, Universum och Liseberg är några av höjdpunkterna i staden. Några andra populära besöksmål är Röda Sten Konsthall, Göteborgs botaniska trädgård och Slottsskogen. Om vädret tillåter kan du ta en båttur längs med Göteborgs vattenvägar, detta är ett utmärkt och avkopplande sätt att se några av Göteborgs bästa sevärdheter på. En tur ut i Göteborgs skärgård rekommenderas också starkt. Kolla in Skyscanners bästa tips på 10 saker att göra i Göteborg

Flyg till Göteborg

Hitta flyg till Göteborg.

Informationen på sidan är från juni 2017.