Uddevalla

30 nov. 20191 dec. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Uddevalla inkluderar Bohusgården Hotell & Konferens, Hafsten Resort och Dagsholm Hotell baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Uddevalla genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Uddevalla

från 895 SEK
från 957 SEK
från 1 093 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 865 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Uddevalla är augusti, med ett genomsnitt på 1 149 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 963 SEK per natt. Det är 3 % lägre än det genomsnittliga priset 1 000 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Uddevalla är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 5,1 °C/41,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 19,5 °C/67,1 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 0,5 °C/32,9 °F.
Närmaste flygplatsen för Uddevalla är Trollhättan Vänersborg (THN) (23,98 km).

Planera en resa till Sverige

I och omkring Uddevalla