Fjällbacka

26 apr. 201927 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Fjällbacka inkluderar Stora Hotellet Bryggan, Nordic Camping Strömstad och Bohusgården Hotell & Konferens baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Fjällbacka genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Fjällbacka

från 560 SEK
från 769 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 935 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Fjällbacka är juli, med ett genomsnitt på 1 858 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 1 378 SEK per natt. Det är 12 % högre än det genomsnittliga priset 1 200 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Fjällbacka är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 6,3 °C/43,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 21,6 °C/70,9 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på −2,7 °C/27,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Fjällbacka är Trollhättan Vänersborg (THN) (69,01 km).

Planera en resa till Sverige