Hyrbil i Istanbul

Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

###Biluthyrning i Istanbul Den här informationen är aktuell i maj 2015

Turkiet är soligt, vackert och helt fullpackat med historia och kultur. Hyr en bil och utforska de gamla städerna och de vita sandstränderna. Om du hyr en bil i Istanbul kan du lätt utforska de norra delarna av landet, efter att du sett allt man bör se i den vackra staden förstås. Majoriteten av biluthyrningsfirmorna hittar du direkt på flygplatsen. ###Här kan du hyra bil på flygplatsen De populäraste biluthyrningsfirmorna är Hertz, National, Europcar, Thrifty, Enterprise, Budget, Avis och Alamo. De har alla typer av olika bilar och märken. Du hittar uthyrningsdiskarna i ankomsthallen på Istanbul flygplats. ###Trafiken i Istanbul Du behöver inte bli rädd i Istanbul bara för att du hör en massa bilar som tutar. Det är en del av kulturen. Många kör inte rätt i rondellerna och en hel del förare stannar inte när trafikljuset visar rött heller. Men så länge du ser upp och är försiktig kan du njuta av att köra inne i Istanbul. Försök undvika rusningstrafiken, speciellt kring Tksim och områdena kring Siraselviler. Utanför stan är det både lugnar och lättare att köra bil. ###Platser värda att köra till ###Sile Denna kuststad är känd för sina fabriker och sin vackra fyr. Det finns dessutom gott om långa vackra stränder här och fina fiskrestauranger.

Hur du hittar hit: Kör över bron Cross Faith Bridge och ta väg E80. Det tar ungefär en timme att köra till Sile. ###Kilyos En annan vacker strandort är Kilyos där många från Istanbul brukar tillbringa sin sommar. Varje vecka anordnas då en festival och varje kväll finns det är skön strandfest att gå på.

Hur du hittar hit: Ta huvudvägen norrut från Istanbul. Du passar genom Sariyer och sedan skogen Belgrade innan du kommer fram till Kilyos. ###Kermerburgaz Det finns mycket att göra i denna pittoreska stad. Varför inte testa att rida, golfa eller jaga. Eller varför ta inte bara ett simtur i det sköna, klara vattnet.

Hur du hittar hit: Kör norrut från Istanlbul på vägen Istanbul Cevre Yolu tills du kommer till vägen Hardou-okmeydan Bagrantisi, fortsätt till Nurtepe och Mimarsinan och sedan kommer du fram till Kermerburgaz. ###Polonezkoy Den lilla by på den asiatiska delen av Istanbul grundades av polska invandrare i slutet av 1800-talet. Begravningsplatsen är värt ett besök.

Hur du hittar hit: Ta väg E80 till Sile, följ sedan skyltarna till Polonezkoy. Det tar ungefär 50 minuter att köra därifrån.

Alamo
Sixt
Europcar
Enterprise
Hertz
Avis

Hyra bil med Skyscanner

Välkommen till Skyscanners breda hyrbilssökning. Vi söker på hundratals destinationer och jämför tusentals hyrbilar för att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen till ett lågt pris. Vi hjälper dig att göra resan så billig som möjligt, så att du kan köra iväg med ett leende på läpparna. Slå följe med oss på vägen.

Jämför hyrbilar gratis

Skyscanner hjälper dig att hitta några av de billigaste hyrbilarna på nätet. När du har hittat den hyrbil som är rätt för dig omdirigerar vi dig direkt till biluthyraren, där du kan göra din bokning. Eftersom vi aldrig tar ut någon kommission får du alltid det bästa priset.

Sök med Skyscanner

Behöver du hyra bil? Då har du kommit rätt – vart du än vill resa och vilken bil du än behöver kan vi hjälpa till. Du behöver bara ange din destination samt datum för upphämtning och återlämning så visar vi alla erbjudanden från de populäraste biluthyrarna, så att du kan jämföra och boka en bil på bara några sekunder.

*Detta är ett uppskattat pris som visas för att hjälpa dig välja bland de många alternativen. Dagens pris baseras på genomsnittet av de lägsta priserna som hittats på Skyscanner under var och en av de senaste 15 dagarna.