Karta

Flyg till Beirut

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Beirut

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Beirut. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Beirut. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Beirut går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Beirut

Du kan flyga direkt till Beirut från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn.

Flygbolag som erbjuder flyg till Beirut

Flygbolaget Germania har direktflyg till Beirut från Sverige. Ett flertal flygbolaget erbjuder också flyg med mellanlandning. SAS och MEA har flyg till Beirut från Köpenhamn. Här hittar du en komplett lista över flygbolag som erbjuder flyg till Beirut.

Ankomst till Beirut

Beirut-Rafic Hariris internationella flygplats ligger knappt en mil från centrala Beirut. Flygplatsen saknar anslutningar till kollektivtrafiken och taxi är därmed det smidigaste transportalternativet. Vill du hellre ta dig fram på egen hand, kan du hyra bil på Beiruts flygplats.

Bästa tiden att resa till Beirut

Beirut lockar besökare året om, tänk dock på att det kan bli mycket varmt under sommaren. 

Vädret i Beirut

Beirut har ett Medelhavsklimat med mycket varma somrar och milda vintrar. Under sommaren ligger medeltemperaturen på runt 30 grader och på vintern sjunker den sällan under 10 grader. Vintern är den regnigaste perioden på året.

Saker att se och göra i Beirut

Du som ska resa till Beirut kan se fram emot att få uppleva en stad med historiska sevärdheter, många franska influenser, ett rikt kök och inte minst ett livligt nattliv. Bland stadens och närområdets populäraste sevärdheter och besöksmål finns stadens nationalmuseum, vintersportorten Mzaar Kfardebian och de romerska baden. Parken René Moawad Garden är också ett måste.

Läs mer

Världens konstigaste skidorter

Hotell i Beirut

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Beirut.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Beirut

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.