Ankara

28 jan. 202029 jan. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Ankara inkluderar Class Hotel, Koza Suite Hotel och Demora Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Ankara genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Ankara

från 359 SEK
från 458 SEK
från 767 SEK

Vad säger resenärer om Ankara?

9,8
Familjeresenärer
9,8
Historieälskare
8,8
Affärsresenärer
8,0
Backpackers
7,9
Konst & Designälskare
Medlemmars omdömen (65)
Yvonne Brett
Yvonne BrettSan Diego
2018-11-21

Ankara är en mycket modern stad med god kollektivtrafik och massor av hotell. De mest populära saker att göra här är att gå till mausoleum Ataturk, och Museum of Anatolian Civilizations som har några fantastiska objekt på skärmen.

Reber Novanta
Reber NovantaArbil
2015-11-02

Jag hade en bra tid där och bästa parken om förrum är att allt var gratis

Kemal Ateş
Kemal AteşAnkara
2017-01-06

Även linjerna på Anıtkabirs väggar, där Gazi Mustafa Kemal Atatürk ligger, har betydelser. Museet är också mycket trevligt och nuvarande gåvor.

Erris
ErrisLondon
2012-11-06

Ankara är vacker. Vi besökte några gamla byggnader och har en sådan underbar tid. Transporten är billiga och tar dig till de platser du vill nästan direkt. Jag rekommenderar denna plats till någon annan. Kanske inte en semester med barn eftersom deras hälsa och säkerhet är nästan obefintlig! Allt som allt en härlig plats om du är intresserad av vackra gamla byggnader xx

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 396 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Ankara är september, med ett genomsnitt på 792 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i januari förra året var 519 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Ankara är den förväntade genomsnittstemperaturen i januari −0,4 °C/31,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 30,9 °C/87,6 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −4,7 °C/23,5 °F.
Närmaste flygplatsen för Ankara är Ankara Esenboğa (ESB) (26,70 km).

Planera en resa till Turkiet