Amman

25 nov. 201926 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Amman inkluderar Mena Tyche Hotel Amman, AlQasr Metropole Hotel och Belle Vue Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Amman genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Amman

från 548 SEK
från 666 SEK
från 1 395 SEK

Vad säger resenärer om Amman?

9,8
Historieälskare
9,1
Matälskare
8,3
Familjeresenärer
7,1
Friluftsmänniskor
6,8
Nattuggla
Medlemmars omdömen (136)
Astrid Ahlgren
Astrid Ahlgren
2018-11-22

jag älskar Astrid

. Troy
. TroyMiravet
2017-01-06

En första gången besökare till Amman kan tro att platsen är bara en enorm, oplanerad utbredning. Även om det kan vara sant, är staden en intressant metafor för det förtroende svepande arabländerna, men i detta fall den amerikanska inflytandet är starkt att se. Ungefär som Beirut nu och Kairo på 1960-talet, är Amman ett fascinerande, cosmpolitan stad representerar inte bara i gränslandet mellan olika arabiska kulturer, men också beröringspunkter med väst. Min breda karakterisering av platsen är inte olika delar av Tyskland eller Schweiz: Å ena sidan omfattar den globala byn, å andra sidan, ganska konservativ och riktigt hålla fast vid sina egna traditioner och identitet. För alla dessa skäl, jag älskar platsen.

Trinity
TrinityLos Angeles
2014-07-20

Amman var porten till Det Heliga Landet i Jordanien. Som Jordanien största stad, det är upptagen och trångt, med massor av bilar och människor. Kommer in och ut ur staden, ser du massor av hem och företag längs böljande kullar. Vad en syn att se! Gatorna var rena och vi behandlades mycket snyggt av lokalbefolkningen. För att komma runt, vet var du behöver gå baserat på 8 cirklar. Viktigast hjälper det att veta vilka cirkel ditt hotell ligger.

Joseph Coureur
Joseph CoureurNew York City
2013-03-31

Amman är en underbar stad som jag vill utforska mer. Gamla testamentet är mycket vettigare när du ser Jordan.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 448 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Amman är augusti, med ett genomsnitt på 598 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 448 SEK per natt. Det är 8 % lägre än det genomsnittliga priset 487 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Amman är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 14,9 °C/58,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 32,5 °C/90,5 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 3,8 °C/38,8 °F.
Närmaste flygplatsen för Amman är Amman Civil - Marka (ADJ) (5,60 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Amman Queen Alia (27,09 km)

Planera en resa till Jordanien