Trollhättan

23 nov. 201924 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Trollhättan inkluderar Quality Hotel Vänersborg, Best Western Arena Hotell och Clarion Collection Hotel Kung Oscar baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Trollhättan genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Trollhättan

från 930 SEK
från 1 061 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 787 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Trollhättan är augusti, med ett genomsnitt på 1 049 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 937 SEK per natt. Det är 4 % lägre än det genomsnittliga priset 977 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Trollhättan är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 3,2 °C/37,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 20,9 °C/69,6 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på −2,7 °C/27,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Trollhättan är Trollhättan Vänersborg (THN) (4,48 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Göteborg Landvetter (68,89 km)

Planera en resa till Sverige