Trollhättan

24 juli 201925 juli 2019

2 gäster - 1 rum

Fly Stay Save + Få särskilda hotellrabatter när du bokar flyg via oss. Jippi!
Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Trollhättan inkluderar Scandic Swania, Clarion Collection Hotel Kung Oscar och Albert Kök Hotell & Konferens baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Trollhättan genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Trollhättan

från 1 183 SEK
från 1 882 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 734 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Trollhättan är oktober, med ett genomsnitt på 967 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i juli förra året var 874 SEK per natt. Det är 3 % lägre än det genomsnittliga priset 907 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Trollhättan är den förväntade genomsnittstemperaturen i juli 17,4 °C/63,2 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 20,9 °C/69,6 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på −2,7 °C/27,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Trollhättan är Trollhättan Vänersborg (THN) (4,48 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Göteborg Landvetter (68,89 km)

Planera en resa till Sverige