Jämför och spara på hotell i Trollhättan

Tyvärr, Vi stöder inte vistelser längre än 30 nätter.

Utforska vår karta för att hitta ditt perfekta hotell i Trollhättan

Använd vår karta för att hitta hotell nära Trollhättan eller sevärdheter som du vill besöka.

Populära hotell i Trollhättan. Läs gästernas omdömen

Känn dig säker på att du har bokat den perfekta vistelsen. Läs riktiga gästomdömen innan du bokar.

Se fler hotell

Hotell i Trollhättan - jämför billiga hotell i Trollhättan

Nära naturen, vid älven, mitt i centrum eller kanske barnvänligt område med lugna gator? I Trollhättan finns en mängd olika miljöer och ställen att bo på. På fina hotell, mysiga vandrarhem och pensionat, natursköna torp, campingplatser nära vattnet till trevliga gästhamnar, både stora och små.

Var ska man bo i Trollhättan?

Centrum

Göta Älv alldeles intill stadskärnan gör Trollhättans centrum till något extra. Samtidigt som utbudet av restauranger, caféer, krogar, större eller små och personliga butiker är stort har du även underbart vackra promenadstråk kring vattnet, vilket blir en kombination som många centrum inte har möjlighet att erbjuda. En gång i månaden förvandlas gågatan med sin fina och ståtliga allé till en stor marknadsplats där många knallare samlas. Stadskärnan är kompakt och du har bio, shopping, resecentrum, högskola, träningscenter i närheten oavsett var i centrum du bor. Det är i centrala Trollhättan som du hittar majoriteten av stadens hotell. Trollhättan är en liten stad som du enkelt kan upptäcka till fots.

Att göra i Trollhättan

I Trollhättan hittar du Sveriges största sjö Vänern, det unika Fall- och slussområdet och Ekoparken Halle-Hunneberg. Saab Car Museum, Innovatum Science center och Biograf Forum hör till några andra populära besöksmål. Trollhättan brukar också kallas för Trollywood och har en lång lista över filmer som spelats in i kommunen. På Storgatan i Trollhättan hittar du Walk of Fame över filmstjärnor som spelat in film i regionen.

Flyg till Trollhättan

Hitta flyg till Trollhättan

Informationen på sidan är från juli 2017.