Malé

27 jan. 202028 jan. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Malé inkluderar Somerset Inn, Marble Hotel och The Vinorva Maldives baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Malé genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Malé

från 626 SEK
från 2 323 SEK
från 3 289 SEK

Vad säger resenärer om Malé?

9,8
Familjeresenärer
9,6
Lyxresenärer
9,2
Friluftsmänniskor
8,7
Äventyrsresenärer
8,3
Hälsa
Medlemmars omdömen (125)
Raymond Patrick
Raymond PatrickNew York City
2015-10-27

Såg mycket av Male. Landade och tog en båt till Huvafen Fushi Hotel, som vid den tidpunkten var den översta utväg i Maldiverna. Superb minst sagt. Det fanns även och undervattens spa.

Thoha Ibrahim
Thoha IbrahimMalé
2015-09-14

Vad någonsin u vill köpa är i manligt ". Men staden är överbelastad. Luft är förorenad.

Vanessa Floyd
Vanessa FloydHouston
2015-08-26

Du har kommit till den viktigaste inkörsporten för att fånga din ö-hopping läge för transport till paradiset. För en skärgård insvept i eterisk blått och grönt hav med perfekt högar av sand, är ankomsten punkten Male en livliga staden lokalbefolkningen består av studenter, Island Resort arbetare och överraskande trafik. Den balanserar ut den andra-världsliga känner du så snart du gå iland på en av de många idylliska fläckar av paradiset. Over-the-vatten bungalows, paraply drinkar, kristallklart hav och allt-i-all lycka väntar. * Budget tips: Bo på ett lokalt ägda pensionat kontra island resort. Upplev den lokala kulturen plus orörda paradis. Ö-hopping är nyckeln och sorten är livets krydda. Lycklig resa!

Badri G
Badri GMadras
2015-05-15

Det är en vacker kedja av öar och partinatursköna stränder att besöka. Kan vara plånboksvänlig och extremt lyxiga enligt dina behov. Många alternativ för att utforska

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 842 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Malé är mars, med ett genomsnitt på 1 437 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i januari förra året var 1 028 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Malé är den förväntade genomsnittstemperaturen i januari 28,5 °C/83,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis april med en genomsnittstemperatur på 31,7 °C/89,1 °F. Den kallaste månaden är november, med en genomsnittstemperatur på 26,1 °C/79,0 °F.
Närmaste flygplatsen för Malé är Velana international (MLE) (3,38 km).

Planera en resa till Maldiverna